Ето заради това съм ЗА цензура. Макар че... тези които познаваме и бият жените си не са го гледали по телевизията. Обаче, все са го виждали. И го смятат за нормално. Е... виждайки го по Нова телевизия, доста деца ще го сметнат за нормално.
Moderator: Moridin
Сериозно ли си личи веднага? Ама сериозно сериозно? И хората не се променят? И всяка жена като види, че нещо не е наред с мъжа й веднага го разкарва, защото то е лесно и има толкова много мъже без недостатъци?Когато един човек е способен на нещо такова, то си проличава под един или друг вид още в самото начало. Не след една година, не след 10 години, в самото начало. Вие тук тръгнахте да оправдавате жените жертви на насилие, а не трябва. Те не заслужават оправдание. Щом има жени, които ги бият, а те като домашни животни си ходят подир мъжете, няма какви оправдания да се търсят. Никой няма да тръгне да и решава проблемите. Не че не би било хубаво, но трудно ще стане в тази държава.
НЕ, БРАТЧЕ, НИЩО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ! ТОВА МОЖЕ ДА Е ИЗВИНЕНИЕ САМО ЗА НЯКВИ ДЕБИЛИ, КОИТО БИЯТ ЖЕНИ. ЗА ДА СИ ГО ЗАСЛУЖАТ ТРЯБВА ДА СА НАПРАВИЛИ НЕЩО ЛОШО, А НЕ ДА СА НЕРЕШИТЕЛНИ ПАТКИ, ДОРИ ДА СА ТАКИВА (а това далеч не са всички). И ТЪПОТО ГОВЕДО ОЩЕ ПО-МАЛКО ИМА ПРАВО ДА Я БИЕ, ТОЧНО ЗАЩОТО ТЯ ГО ОБИЧА. АЙ СИКТИР!!!Толкова много пикли са ми оревавали главата, щото съм дипломатичен човек и обикновено измислям решения на проблемите, че просто ми е втръснало. Ма удрял я, ма чукал се всяка вечер с други, но тя мноооого го обичала. И като и кажеш какво да прави, тръгва да увърта, да отлага. Щяла да му даде да си почине, да се успокои, да минела тежката работа, тя да бъде много добра с него и т.н.?!? Какво?!
Ми извинявайте, но такива определено си заслужават чуковете и шутовете. Няма никакво оправдание да се влачат с мъжете си. Нито брак, нито деца.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest