"Вот на доверие"
Moderator: Moridin
"Вот на доверие"
Ами, докато броузя из нета тука, майка ми си пуснала въпросното предаване и ща не ща слушам, че даже и чувам това-онова. Та накратко, само на мен ли ми се струва уникално тъпо, по-тъпо дори от "Треска за злато" или просто някак съм се предубедила? 

На мен ми беше искрено забавно, докато гледах играта тази седмица и едновременно с това ми стана малко мъчно. Все имах някакво добро мнение за Васа Ганчева, но като видях как без особени усилия Кембълът успя да направи за смях двете "интелектуалки" в студиото.... Стана ми мъчно за тях, защото и двете просто не осъзнават колко се изложиха.
Моята майка също го следи явно, защото тази вечер ме подмами на вкусна вечеря, аз се съгласих и в резултат на това вкусната вечеря си остана на масата. Предаването на моменти ме спукваше от смях, но като цяло мисля, че съм съгласна с Марфа - тъпо е. Не можах да издържа повече от десет минути и понеже нямаше изгледи да се превключи на друг канал, предпочетох да се омета бързо-бързо.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
обаче тоя водещ не очаквах да е толкова бавен..
в Панорама сзучеше някък си по-умен, ма сега бих казал, че си е зубрил всичко и сега хич не му е лесно..
в Панорама сзучеше някък си по-умен, ма сега бих казал, че си е зубрил всичко и сега хич не му е лесно..
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Има нещо такова. Гарелов твърде често се оплита в собствените си приказки и не винаги е адекватен. Но като цяло се справя с воденето на играта - не му е лесно с такъв контингентDrizzt Do`Urden wrote:обаче тоя водещ не очаквах да е толкова бавен..

- Lubimetz13
- Mistborn
Е, сега, не може да стигне висините на "Треска за злато" и "Риск печели, риск губи", но минава с лекота "Семейни войни" в моята скала по отъпяването...Единственото смешно нещо е когато в кратките спотчета, ако могат така да се нарекат, играчите се вземат много навътре и тръгват да навъртат някакви хипер-гига-мулти високопарни и мелодраматични глупости за високото напрежение и трудностите в играта - тогава започвам да се търкалям от смях при мисълта за армиите домакини и пенсионери, които са погълнати изцяло от тази идиотщина :)
E, все пак в сравнение с Къци Дидо е цял Айнщайн, трябва да се отбележи. 
Иначе това новото предаване го гледах веднъж в началото за малко и реших, че е хипер адски малоумно и оттогава успешно го избягвам.

Иначе това новото предаване го гледах веднъж в началото за малко и реших, че е хипер адски малоумно и оттогава успешно го избягвам.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!