HELP: Проблем с настройките на Youtube и google

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
moonlight
Warmage

HELP: Проблем с настройките на Youtube и google

Post by moonlight » Wed Mar 16, 2011 11:25 pm

Моля ви се, някой да ми помогне с настройките на тъпите акаунти, преди да съм си изгризала ноктите от яд :(

Поради неизвестно чия тъпа идея като се логна в ютуб, ако междувременно съм логната и в някой от мейл-акаунтите дето ги имам в гугъл ТЪПИЯ САЙТ МЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА СВЪРЖА ПРОФИЛИТЕ!!!! Нема бягане, нема опция "не искам", нема "не ща"! (Аз поне не намерих). Или връзваш профилите, или излизаш от единия акаунт, в който случай мен ме изхвърля и от двата.
Не стига това, ами и при всяко свързване ми СМЕНЯ ПАРОЛАТА, като ми лепва паролата на съответния гугъл акаунт!! И нема бягане от туй свързване, аз поне не открих. Моля ви се, някой да каже как да го изключа, че откачам!!!
Примирих се с произволната смяна на езиците, с тъпия спам, обаче ебавката с паролата и връзките между акаунтите направо ми бърка в червата :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

LCF
Commoner

Post by LCF » Thu Mar 17, 2011 11:50 am

Аз съм дал разрешение за бисквитки на тубата и не ме занимава с нищо, след първоначалното свързване. Нямам и проблеми с ползване на различни профили едновременно с ютюб.

Edit:

Пак ти прочетох поста. При мен е ок, понеже постоянно съм логнат в тубата и не ме кара да пиша парола всеки път (даваш му да те запомни, разрешаваш бисквитките за сайта и готово, поне във ФФ).

Ако искаш да влизаш само от време на време няма как да се разминеш със свързването на акаунти. :( След свързването, обаче, би трябвало да спре да мрънка и да си остане свързано...

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Thu Mar 17, 2011 4:32 pm

Ами там е работата, че и аз съм постоянно логната.

После, в един момент сменя гугъл профилите по някаква причина, и при следващото зареждане на ютуб ми цъфва тоя идиотизъм.

Направо изперквам, щото се случва средно по 2-3 пъти в месеца. И всеки път му давам да ме запомни, и после всеки път наново упражнението.

АМАН!
Виж някъде да не си цъкнал нещо по настройките? Разбъзиках основно и гугъл и тубата, но явно съм прекалено руса за да обясня на тъпите сайтове, че не ща да са дупе с гащи...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Mar 17, 2011 5:45 pm

А защо просто не пишеш за проблема на съответния съпорт? Защото моите профили също са вързани и подобен проблем нямам.

bsb
Paragon

Post by bsb » Thu Mar 17, 2011 9:21 pm

Не можеш да НЕ си свържеш профила в YouTube с този в Google.
Ако много държиш да не се вижда връзката между различните ти онлайн самоличности, можеш да си направиш нов профил в Google и да свържеш него с този в YouTube.
Тогава обаче ще трябва или да ползваш различни браузъри за едновременна работа с различните си профили в Google, или да включиш multiple sign-on, което е преведено неудачно като "централизиран вход" - само дето то не действа за всички продукти на Google.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Thu Mar 17, 2011 9:51 pm

bsb wrote:Не можеш да НЕ си свържеш профила в YouTube с този в Google.
Ако много държиш да не се вижда връзката между различните ти онлайн самоличности, можеш да си направиш нов профил в Google и да свържеш него с този в YouTube.
Тогава обаче ще трябва или да ползваш различни браузъри за едновременна работа с различните си профили в Google, или да включиш multiple sign-on, което е преведено неудачно като "централизиран вход" - само дето то не действа за всички продукти на Google.
bsb, проблема не е толкова че профилите са свързани, а че всеки път като се логна в гугълски акаунт, тая връзка се прави наново, и съответно, паролата ми се мени всеки път.

Не искам така.

Амикае, писах, още чакам отговор.

bsb
Paragon

Post by bsb » Thu Mar 17, 2011 10:12 pm

Не трябва да е така, както сама се досещаш. Пробвай със стандартните решения - изчистване на всички cookies, рестарт на браузъра, след което свързване на профилите. След успешно свързване в YouTube се ползва САМО паролата от Google, без значение с кое потребителско име влизаш (това от YouTube или това от Google).

Всъщност не разбрах - повече от един профил в Google ли имаш (абстрахираме се от YouTube в момента)?

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Thu Mar 17, 2011 10:44 pm

Ами да. Имам 3 профила в гугъл, и 1 профил в ютуб.

Не ми е проблем че гугъл профила се връзва с тубата (неприятно ми е, дразни ме че не ми дават право на избор, но го преживях някак).

Но всеки път, като излезна от гугъл акаунт 1 (Г1), който ми е вързан с тубата, и влезна в гугъл акаунт 2 (Г2), ако отворя www.youtube.com, тубата ме разлогва по някакъв начин и ми тупва съобщението за връзка между Г2 и тубата, и или трябва се вържа, при което ми сменя паролата, или да си излезна от гугълския акаунт, което е шит, щото за да се логна там явно имам някаква работа, като например ъплоуд на 200мб снимки.

Цялото това упражнение просто ми къса нервите. Не искам така. Яд ме е че ме принуждават на такива еквилибристики, зарад тъпата идея за вързани акаунти.

Та питам - има ли начин:

1) да не връзвам тъпите акаунти (някъде да цъкна нужната чавка)
2) да вържа тубата и Г1 веднъж завинаги и да цъкна някъде някоя чавка, която да накара тъпите два сайта да престанат да се връзват произволно и да си ползвам спокойно акаунтите като бял човек.

bsb
Paragon

Post by bsb » Thu Mar 17, 2011 11:05 pm

1 - не.
2 - Би трябвало вече да си го направила.

Според мен не би трябвало системата да се държи по описвания от теб начин. Всъщност току-що си направих експеримент. Влязох с Г1 и после с Y (т.е. в YouTube с потребителско име от YouTube, което е свързано с профил Г1). После излязох от Г1 и влязох с Г2. Дадох refresh на страницата на YT, не ме изхвърли (подобен опит би ме изхвърлил примерно в Gmail, поне отчасти). Излязох от YT, влязох пак с профила Y - отново без проблем, нито ме накара да се свързвам.
Всичко това в един браузър, разбира се.
Така че пробвай все пак да изтриеш всички cookies и да започнеш на чисто.
Пробвай също така и да не избираш "Искам да остана в профила си" при входа (не помня как беше на английски).

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Thu Mar 17, 2011 11:44 pm

bsb, ще пробвам. Освен това, все още чакам отговор от съпорта, дано се оправят нещата.
А за кукитата - толкова много пароли са ми сейвнати, че ако трябва да ги издирвам наново по-добре отсега да се гръмна :?

Иначе, накрая ще се принудя да лепна една парола "селяндури" и на трите профила и да им тегля майните и на гугъл, и на ютуб (нищо че са едно и също)

¡Gracias por la ayuda! :)