Шайха и чалгата
Да, заповядайте там, за да видите как Шайхири продължава да е ултимативен темерут номер 1 на Балканския п-в. Сега обещава на децата, че ще издава книга игра с Богдан Русев в поддържаща роля на корицата. И децата ахкат във възторг.
Last edited by Silver on Sat Mar 19, 2011 11:10 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
И на мен ми изглежда малко инфантилно това да вярваш още на Алекс. Той в крайна сметка ги обещава тези книги (-игри, комикси, романи) от 4-5 години насам, а междувременно си пробутва някакъв страничен мърчандайз покрай тях
.
А и точно зачетох една тема, в която обяснява как всичките им съвместни работи с Богдан Русев са едва ли не само негово дело. Да се чуди човек как Богдан стана писател при тая липса на талант
.
Но пък що да съдим човека предварително...

А и точно зачетох една тема, в която обяснява как всичките им съвместни работи с Богдан Русев са едва ли не само негово дело. Да се чуди човек как Богдан стана писател при тая липса на талант

Но пък що да съдим човека предварително...
Що предварително, след като всеки форум, който инфестира, се превръща в арена на безмозъчен PR и не е като да не са ясни резултатите досега? Тоя тип има най-жалката форумна история (вкл. и тук - евала, че беше баннат така безкомпромисно
), а "кариерата" му е непрестанен низ от фейлове - то не бяха тетрадки-игри, то не бяха Кютеци, то не бяха чалга-песни:
http://vbox7.com/play:98264251
Сериозно, бих се самоубил на негово място.

- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Silver wrote:Що предварително, след като всеки форум, който инфестира, се превръща в арена на безмозъчен PR и не е като да не са ясни резултатите досега? Тоя тип има най-жалката форумна история (вкл. и тук - евала, че беше баннат така безкомпромисно), а "кариерата" му е непрестанен низ от фейлове - то не бяха тетрадки-игри, то не бяха Кютеци, то не бяха чалга-песни:

Сори за това, ама...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Най-много ме радва обаче как пусна тема "Снимки на авторите" и започна с портрет на Богдан в обичайната си визия на полски мишок и заяви, че ще пусне и своя снимка, ако има интерес. Интерес нямаше, но 10 минути по-късно, там разцъфтя това:

Не знам за вас, но аз джизнах ин май пентс.
Превеждам - "аз не само съм по-талантлив от Русев, не само изнесох на мъжествените си плешки десетината ни книги-игри, докато той си чоплеше носа, но съм Мистър Велико Търново до костите на мозъка си".

Не знам за вас, но аз джизнах ин май пентс.
Превеждам - "аз не само съм по-талантлив от Русев, не само изнесох на мъжествените си плешки десетината ни книги-игри, докато той си чоплеше носа, но съм Мистър Велико Търново до костите на мозъка си".
- The Dragon
- Elder God