Е, не са много хората като него, но си мисля, че би било интересно да си разкажем по някой и друг спомен - хайде да не е от първите 2, но от първите 7. Аз вече разказах един. Има ли други смелчаци?

Moderator: Moridin
Silver wrote:Първият ми спомен е от 2 годишна възраст. Една сутрин след закуска баща ми ми даде един лист и един молив и ми каза да сметна границата на sin(x)/x при x-->0 използвайки само тригонометрични релации. Аз не успях, защото знаех само как основните функции се развиват в ред на Тейлър, той ми се ядоса, извади колана си и ме насини. Майка ми беше бременна със сестра ми. Тогава реших, че ще стана гениален математик, за да му докажа, че не съм отпадъка, за който ме мисли. Още не съм успял.
E-e-e-e - това ли е кристален спомен?Silver wrote:Първият ми спомен е от 2 годишна възраст. Една сутрин след закуска баща ми ми даде един лист и един молив и ми каза да сметна границата на sin(x)/x при x-->0 използвайки само тригонометрични релации. Аз не успях, защото знаех само как основните функции се развиват в ред на Тейлър, той ми се ядоса, извади колана си и ме насини. Майка ми беше бременна със сестра ми. Тогава реших, че ще стана гениален математик, за да му докажа, че не съм отпадъка, за който ме мисли. Още не съм успял.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests