продавам
- Jaar
- Mistborn
продавам
Разчиствам си бибиотеката и продавам следните книги в отлично състояние:
“Сказание за Острова на магиите” – Л.Е. Модезит-младши (3 книги) – 20 лв/корична цена – 42 лв
“Малореон” – Дейвид Едингс (3 книги) – 15 лв/корична цена 30 лв
“Гобленът на Фионавар” – Гай Гавриел Кей (3 книги) – 12 лв/корична цена 24 лв
Star Craft “Войната на Либърти” – Джеф Грубб – 2 лв/корична цена 6 лв
“Дебела Антология на адски смешното фентъзи” – Майк Ашли – 5 лв/корична цена 12 лв
“Мечът на Елфите” – Ник Перумов – 5 лв/корична цена 12 лв
Пишете тук, на мейла или в кю-то.
“Сказание за Острова на магиите” – Л.Е. Модезит-младши (3 книги) – 20 лв/корична цена – 42 лв
“Малореон” – Дейвид Едингс (3 книги) – 15 лв/корична цена 30 лв
“Гобленът на Фионавар” – Гай Гавриел Кей (3 книги) – 12 лв/корична цена 24 лв
Star Craft “Войната на Либърти” – Джеф Грубб – 2 лв/корична цена 6 лв
“Дебела Антология на адски смешното фентъзи” – Майк Ашли – 5 лв/корична цена 12 лв
“Мечът на Елфите” – Ник Перумов – 5 лв/корична цена 12 лв
Пишете тук, на мейла или в кю-то.
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
Once you find them
- JaimeLannister
- Forsaken
Хм....
Ми аз съм заинтересуван...
Особено за Модезит. Само две неща ме интересуват. На първо място- в какво състояние са книгите и ... Ти живееш в София, нали?

Edit:
Хм...
Ма съм прост. Значи само Софията ме интересува...
Ми аз съм заинтересуван...
Особено за Модезит. Само две неща ме интересуват. На първо място- в какво състояние са книгите и ... Ти живееш в София, нали?

Edit:
Хм...
Ма съм прост. Значи само Софията ме интересува...
Last edited by JaimeLannister on Mon Jul 26, 2004 9:25 am, edited 1 time in total.
- Lubimetz13
- Mistborn
А мен само едно нещо ме интересува...Как можа, бе? Как можа?...Продаваш...продаваш...подсмрък...Едингс? Ах, тий, предателю...Любимата ми поредица! Не, най-любимата ми поредица! Ей така? За петнайсет лева? Ще се разделиш с нея...завинаги?...Оо, мисля, че нещо ме заболя сърцето...
Както и да е, ако пренабрегнем патетичните ми изблици, защо продаваш Фионавар, наистина? За всички останали ( с изключение на "Малореон", естествено...) мога да разбера, но това е една от най-добрите фентъзи поредици ( но НЕ и най-добрата, защото това все пак е "Малореон"! Ама ха! ) изобщо и не върви да се разделяте. Поне аз никога не бих продал моята, де.
Както и да е, ако пренабрегнем патетичните ми изблици, защо продаваш Фионавар, наистина? За всички останали ( с изключение на "Малореон", естествено...) мога да разбера, но това е една от най-добрите фентъзи поредици ( но НЕ и най-добрата, защото това все пак е "Малореон"! Ама ха! ) изобщо и не върви да се разделяте. Поне аз никога не бих продал моята, де.
-
- Paragon
- Jaar
- Mistborn
От София съм, да.
С риск да ме линчувате
, Фионавар не ми хареса чак толкова. Само суперлативи бях чувал за поредицата и останах леко разочарован.
А Малореон не ми се коментира. Единственото, което ми е останало в главата, са грижите на Поулгара къде ще спят и къде ще се изкъпят... И как го правят, всъщност.
С риск да ме линчувате

А Малореон не ми се коментира. Единственото, което ми е останало в главата, са грижите на Поулгара къде ще спят и къде ще се изкъпят... И как го правят, всъщност.
But there never seems to be enough time
Once you find them
Once you find them
- RossTheBoss
- Adept
-
- Paragon
- RossTheBoss
- Adept
Пробвах и там но...последните два месеца съм се утрепал да ги търся тези книжки и постоянно удрям на камък.Има един антиквар на 'Солунска', на който възлагам последните си надежди да ги изнамери до края на месеца(след това - обратно към 'братските' Щати)
Ако случайно мернеш нещо и имаш финансовата възможност, взимай го. Плащам ти го веднага 

1st rule - I RULE.