КИНТС WANTED!!!! Демек спонсориране на една идея
Moderator: Moridin
КИНТС WANTED!!!! Демек спонсориране на една идея
Значи, за Еврокона имаме доброто желание да направим печатно книжле с избрани материали на списанието. Един вид презентация. Хавата е, че печатниците, тези изедници, искат пари за такива услуги (още се опитвам да разбера защо, ако някой има идеи - да свирка). Here's YOUR part, дето се вика :р Засега концепцията не е точно изяснена, но в най-лошия случай (откъм качество, не цена) ще трябва да се дадат около 300-400 лева. Евентуално повече, евентуално по-малко.
Естествено, това не помага особено много, но въпреки това пускам топика, за да си кажат всички, които искат да помогнат. До два-три дена ще напиша и точната сума, както и параметрите. Като се разбере кой иска и може да даде пари, ще разделим сумата на хората, а ако някой е навит да дава и отгоре, да ми пише ЛС (или ако го е гнус от мен - на Ян :Р).
Логично, всеки, включил се, ще изкяри по едно екземплярче от въпросната книжка ;) Може и с автограф и приложена гола снимка на Морви :р
Естествено, това не помага особено много, но въпреки това пускам топика, за да си кажат всички, които искат да помогнат. До два-три дена ще напиша и точната сума, както и параметрите. Като се разбере кой иска и може да даде пари, ще разделим сумата на хората, а ако някой е навит да дава и отгоре, да ми пише ЛС (или ако го е гнус от мен - на Ян :Р).
Логично, всеки, включил се, ще изкяри по едно екземплярче от въпросната книжка ;) Може и с автограф и приложена гола снимка на Морви :р
Last edited by Roland on Fri Jul 30, 2004 7:57 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Аз ще се включа само ако твърдо обещаете, че ще я има снимката с автограф.
Kidding aside, аз съм навит да направя жертви за каузата, ако не е някоя твърде голяма сума, that is. Но принципно ме бройте.

Kidding aside, аз съм навит да направя жертви за каузата, ако не е някоя твърде голяма сума, that is. Но принципно ме бройте.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Е аз снимката на Морви си я имам, така че от мене само почти доброволен труд по въпроса ;р.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
Ситуацията е следната. Трябва да се съберат 300 лв. Срещу тях получаваме 80 страници А4, черно бял-печат с пълноцветна корица, подшито. Което перфектно ще побере всичко подбрано от редколегията.
Който може да помогне е WelcomeD
За контакти ЛС и ICQ моя номер и на Рол.
Благодарско предварително
П.С. Парите трябва да се съберат максимално бързо, защото ще са нужни около 6 дни за печатницата енд стъф
Който може да помогне е WelcomeD

За контакти ЛС и ICQ моя номер и на Рол.
Благодарско предварително

П.С. Парите трябва да се съберат максимално бързо, защото ще са нужни около 6 дни за печатницата енд стъф
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Затова казваме колкото се можве по-бързо да си кажат всички, които ще дадат пари, за да знаем по колко. Хавата е следната - 20 човека = 15 лева от всеки. 30 човека очевидно = 10 кинта от всеки, етц.
Засега знам за около 20 човека (или мааалко повече), т.е. около 15 кинта (или очевидно мааалко по-малко). Много е, затова се чакат още ентусиасти, да намалят :р Отделно може би някои ще дадем и по повече, но така или иначе точната бройка трябва да е ясна до 29-ти вечерта (четвъртък). Сори за юруша, знам, че толкова бързо трудно се изваждат такива пари, но просто чак сега се разбраха подробностите. Така че освен голи, ще има и актови снимки на Морви, разделени във фотосесии, както и наши с Ян (общи) :р
Пак повтарям, ако някой иска да даде повече, да ми пише ЛС. Ако са му много тези, нека не поства тук, а пак да ми пише, за да знам. Също съображения от типа "В провинцията съм", "Ще имам след една седмица, късно ли ще е?" и прочее е хубаво да са на ЛС. Кофти е, доста е, етц, но мисля, че ще си струва и ще е наистина голям жест от страна на всички ви към списанието :) Мерси предварително.
Засега знам за около 20 човека (или мааалко повече), т.е. около 15 кинта (или очевидно мааалко по-малко). Много е, затова се чакат още ентусиасти, да намалят :р Отделно може би някои ще дадем и по повече, но така или иначе точната бройка трябва да е ясна до 29-ти вечерта (четвъртък). Сори за юруша, знам, че толкова бързо трудно се изваждат такива пари, но просто чак сега се разбраха подробностите. Така че освен голи, ще има и актови снимки на Морви, разделени във фотосесии, както и наши с Ян (общи) :р
Пак повтарям, ако някой иска да даде повече, да ми пише ЛС. Ако са му много тези, нека не поства тук, а пак да ми пише, за да знам. Също съображения от типа "В провинцията съм", "Ще имам след една седмица, късно ли ще е?" и прочее е хубаво да са на ЛС. Кофти е, доста е, етц, но мисля, че ще си струва и ще е наистина голям жест от страна на всички ви към списанието :) Мерси предварително.
And you can't dance with a devil on your back...