Шоуто на Слави?

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

Какво мислите за Шоуто на Слави?

Ужасно е, по-глупаво надали може да бъде.
20
43%
Бива, нищо особено.
25
53%
ВЕЛИКО Е!!! Слави е моят идол!!!!
2
4%
 
Total votes: 47

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Шоуто на Слави?

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Aug 08, 2004 5:00 pm

Та какво мислите за Славчо и за "Шоуто" му?
според мен не е нищо особено, даже понякога е глуповато.
А самия водещ от време на време силно ми напомня за къцко- като че ли от нищо не разбира, само се прави че знай много. Не ми е ясно той винаги като дойде негов гост първите думи на Слави са: аз съм чел много твой книги или гледал съм всичките ти филми и много ми допаднаха.
Такава всестранна личност просто не съм виждал другаде.
Преди няколко дена на гости му беше Шекли. През цялото предаване имах чувството, че Слави досега не е чувал изобщо за него или поне не е чел нещо негово.
Освен това се държи подигравателно с някой от гостите си. Помните ли на гости кат му идва Кембъла?! ? На следващата вечер гостът беше..хъх забравих и името точно сега- участничката от "Вот на доверие"(също изключително плоско предваване, не ми е ясно как някой би отговорил, че Плашилото от ОЗ иска костюм, а символът на прабългарите бил житен клас) Та на следващата вечер като му беше гостенка горепосочената г-жа така хубаво наредиха Кембъла?!, че не ми стана ясно на Славчо не му ли беше поне малко неуобно.
Също ме подразни преди няколко дена- във някой вестник написали, че щели да забранят алармите, защото пречели на хората като свирели и той се подигра с това, а бас фащам, че никой не си спира колата пред гаража му(съседи...)и като го събудиш през 3 ч сутринта да си спре алармата той да ти обяснява че не била неговата..

П.С. Поне вицовете ги разказва добре:)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Demandred
Moderator
Posts: 6266
Joined: Sun Jan 11, 2004 8:42 am
Contact:

Post by Demandred » Sun Aug 08, 2004 11:38 pm

Вицовете ги разказва добре, това е общо взето единственото достойнство на самия Слави. Иначе е очевидно просто момче и такива неща като вземане на интервю и задаване на смислени въпроси не му се удават.
Иначе първата част става за гледане, ако примерно както аз бях доскоро в София нямаш кабелна и изборът не е голям и няма какво друго да правиш, а и Любо Нейков е много забавен. Втората обаче поради спомената простотия е непоносима, освен ако гостът не се намеси по-активно и не го направи интересно въпреки вдъхновените усилия на водещия.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Aug 08, 2004 11:58 pm

еми то е доста трудно даже и гостът да се старае- сещам се сега за един случай:
На гости му идва накъкъв актьор, предимно играещ в екшъни, не се сещам за име. Показва на Слави една хватка и в продължение на 15 мин той се опитваше да я направи с Любо нейков. През това време гостът му седеше и абс никой не му обръщаше каквото и да е внимание. Не беше точно така ма не мога да сетя как стана точно, пък и сигурно се сещаш какво имам предвид- кой знае актьора с какви чувства си е тръгнал след 20-минутно кибичене на "жълтото диванче".
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Lubimetz13
Mistborn
Posts: 1307
Joined: Sun Feb 01, 2004 1:37 pm
Location: Sofia, BUL / Baltimore, MD

Post by Lubimetz13 » Mon Aug 09, 2004 12:20 am

Ама вицовете? Я пак си помислете...с мазното полу-прикрито подхилкване след сюблимния за всички отрудени таксиметрови шофьори момент, кулминационната точка от демонстрацията на сценристки гений и находчивост, взрива от артисцизъм, избухнал в душата на водещия, и прочие, и прочие, по-познат в някои среди с определението "толкова е тъп, че просто няма начин да не се изхилиш очаровано", или, казано накратко, края на вица? На мен лично също ми е доста по-смешно да гледам как "Слави" не дава на госта си и дума да каже, непрекъснато го прекъсва, ахка, охка, вика, седи на уши, затруднява максимално преводачката в опитите си на всяка дума( или по-скоро отваряне на устата ) на събеседника си да каже десет и задава тъпи въпроси за българските политици. А като започне да се самоизтъква пред хора, но които просто не им е не само в категорията, ами и във вселената, изпадам в религиозен екстаз. Между другото, плиткоумните опити да се покаже върха на сладоледа, нам-си-квото от нам-си-кой дол, липсващото звено между човека и бога и т.н. са толкова неандерталски нескопосани, че се чудя дали действително иска хората да му повярват. Е, ще-не ще, хората явно му вярват, щом го смятат за най-доверения информатор по всякакви световни и държавни въпроси. "Какво, ма ти тия кретени от училище ли ша слушаш, бе, тъпак с тъпак! Не чу ли снощи Слави к`во каза за тях?"...чудно. Чудно, ви казвам...

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Aug 09, 2004 1:29 am

btw вицовете му са взимани от и-нет. А като се замисля наистина баси тъпите дето са всъщност- разказва някоя интересна... или поне заинтригуваща на пръв поглед история и изведнъж- ПЛЯС! виц тип Къци. А пък все го нарежда. Като се замисля наистина те много си приличат- всепризнати лингвисти, обикновено доказващи изключителните си знания чрез опит за комуникация с някой от изключително професионалния си бенд. Вярно, станиславчо поне не представя членовете на бандата си всяка вечер. То това наистина щше да е върха на сладоледа- идва му гостенин и Славчо почва- ето това е Годжи, това е другия(честно казано не съм си правил опити да им помня имената)
А освен това и двамата са музиканти- единия се отказа от музикалния бизнес след няколко убииствени парчета а другия си дава албумите заедно с карти за ГСМ "Прима", сигурно защото иначе никой няма да му ги купи? Но това не им пречи да представят възможностите си по време на шоутата си. Единия даже понякога се представя и като съдия, определяйки кой от участниците може да пее по-високо(или както се казва там)Такава жалка гледка рядко може да се видикъдето и да е. Аз като ги чуя обикновено си казвам: Боже, за какви подяволите се мислят тия?! Нямат ли си друга работа че са тръгнали да се правят на клоуни?
Балетите им са токова добри, че някои от тях чак започват кариера в шоу-бизнеса- отначало танцуват, после пеят, накрая и актьори ще вземат да стават. После западала музикалната и кино културата в държавата ни. Как няма? Ма айде да е отварям нова тема за това....
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Ambartanen
Arcanist
Posts: 992
Joined: Mon Mar 15, 2004 6:45 pm

Post by Ambartanen » Mon Aug 09, 2004 1:48 am

Aми не е кой знае колко интелигентен(ей,аз от кога почнах да се изразявам толкова евфемистично?).Обаче сценаристите му поне са добри и го подготвят.Даже го карат да репетира.Иначе то се вижда ,че след цял ден заучаване пак си бърка по-дългите думи горкият :lol: .
Повечето му гости са ми много скучни да ги гледам ,но понякога има доста интересни посетители.Въпреки че аз повечето интересни гости ги изпускам :( .
Струва ми се ,че тук е точна тема да попитам дали ви хареса Кембълът ,когато му беше на гости.Защото един познат много ми го нахвали, а аз не съм си губил времето да го гледам нито при Слави ,нито във Вот на Доверие.Аз поне останах доста изненадан като ми казаха такива хубави неща за него- че бъзикал Слави и т.н..

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Aug 09, 2004 2:13 am

еми веселяк е Кембъла ма е леко казано простоват. Не знам само защо му беше на Слави да го нарежда следващата вечер.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11241
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Mon Aug 09, 2004 11:36 am

Аха, онова с хватката и сладкото спане на госта беше когато Лоренцо Ламас направи грешката да приеме поканата му. Една позната даже смука валидол, а аз се изприщих от неудобство. Не ща да си мисля какви ли неща са минали през главата на човека, особено когато Слави го запита мило за някогашните фотосесии на съпругата му в Плейбой, след което отиде да си играе с Нейков. После се върна, само за да попита какво е харесал госта от България. Ламас се стресна от третия сън, който караше и направи неуспешен опит да се включи в разговора с напъна си да каже, че е посетил Рилския манастир и е впеча... Не си довърши, щото се наложи да отговори на хипервъпроса ял ли е там шопска салата с манастирска ракия. Рече, че е ял, обаче сега принципно пости и трябва да... Не се разбра какво трябва, защото Слави взе да реве: "Искам ти моторааааа!!! Ма искам ти моторааааа!!! Ма тъй и тъй и ти искам мотора, що не ме вземеш да играя в некой филм?! Ский ма къф съм готиииин! Искаааам!!!" Алелуя, по някое време все пак това нещо свърши. След тая полюция гледам Слави веднъж месечно ако има и толкова и то ако няма съвсем какво друго да правя! Арргх!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

User avatar
armageddon
Forsaken
Posts: 2936
Joined: Tue Jan 13, 2004 10:24 am

Post by armageddon » Mon Aug 09, 2004 1:00 pm

Ауууу, вярно бе! Това със Бат Лорензо и аз го помня (впрочем ако тука има негови фенки, очаквайте бъдещите серии на Дързост и Красота, той участва). И именно ужасното отношение към гостите ме караше да предпочета във тяйните седмични следобеди По Добре късно (докът го даваха де) със тъпичката (тупа, ма поне оставяше гостите да говорят щото явно го знаеше) Ива.

User avatar
B. Delvig
Sorcerer
Posts: 354
Joined: Tue May 18, 2004 6:58 pm

Post by B. Delvig » Mon Aug 09, 2004 2:14 pm

Едно от нещата, което малко хора знаят е че Слави изключително страстно копира Дейвид Летерман. Поведение, движения, отношение към гостите абе всичко. Летерман си има същия плешив sidekick, които ръководи оркестъра и е жертва на жестоки шеги от страна на 'Шефа'

Човека (Слави, не Летерман) си е поставил за цел да прави 'модерно' talk show в България и резултата е точно това, американо-ориенталска програма с български балет, международни гости, патриотична нотка, и чалга! Дали Слави е добър? Не! Обаче е най-добрия в България и докато не се появи бтлгарският Джей Лено ще е Цар Слави Прима Патриот!
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

User avatar
Kolibri
Sorcerer
Posts: 366
Joined: Sat Dec 20, 2003 6:41 pm
Location: Varna

Post by Kolibri » Mon Aug 09, 2004 4:12 pm

С чиста съвест мога да кажа, че се жертвах да го гледам един единствен път и НЯМА да повторя. Няма! Пред тоя глупак предпочитам даже някой чалга канал.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Mon Aug 09, 2004 5:04 pm

Мен пък на моменти изключително много ме радва. Естествено, че е тъп простак, обаче с вицовете се справя супер, освен това е роден импровизаторски талант. Бил съм му на шоу и просто знам до каква степен импровизират всичко. Още повече като му види човек работното време не може да не се възхити. Простак, селянин, не знам кво, но си се утвърди като най-качественото talk-show в родния ефир и си е факт, че се справя добре с него.
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Matrim
Moderator
Posts: 5265
Joined: Mon Dec 22, 2003 10:58 pm
Location: Remedy Lane

Post by Matrim » Mon Aug 09, 2004 5:34 pm

Уважавам труда на сценаристите, има смешни моменти, но водещият става само и единствено за разправяне на вицове. Не че съм го гледал дори и веднъж в последната година това предаване, но все пак съмнява ме нещо особено да се е променило.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Aug 09, 2004 7:14 pm

да ма на Славито не му отива да води такова предаване. В Ку-Куили как беше предаването преди каналето) си беше много по добре. Сега да разправя колко лошо било да се живее в тая държава, при условие, че той самият не си знае парите,звучи най-малкото глупаво.
Като е толкова зле защо се беше засегнал Кембълът като му каза, че печелел малко?
Най-ми е противно ония Кулеков като започне да разправя разни глупости с този , иначе толкова жален глас.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Lubimetz13
Mistborn
Posts: 1307
Joined: Sun Feb 01, 2004 1:37 pm
Location: Sofia, BUL / Baltimore, MD

Post by Lubimetz13 » Tue Aug 10, 2004 12:01 am

Гласът на Кулеков е много успешен хибрид между скимтящо гладно куче под масата и отличник в трети клас с бронхит...А като заговори с тая безподобна интонация ангелите започват да викат за помощ в главата ми с молби някой да ги изкара. Кулеков, Ванката и Магаданс са си отделна тема за разговор, който аз упорито отказвам да водя, естествено.
Марф, от неудобство си се изприщила, така ли? Е, не си мисли, че си се чувствала най-зле. Аз бях там. Свит сред публиката, наивният Любимчо се гърчеше от срам, при все че нищо не беше направил, присъствайки на първия си сериозен сблъсък с Реалността на Слави. Ултра хипер мега супер безмозъчният виц накрая, който си спомня и до днес, го довърши. Но той е сигурен, че брат Лама се е чувствал най-зле въпреки че, поради недостатъчните си познания по български, не е разбрал тънкия хумор, свенливо кацнал зад оная дебилия за калибрите, която, както споменах, си спомням и до сега. О, да, определено...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests