ShadowDance #25
Moderator: Moridin
ShadowDance #25
Е очевидно онлайн :) Всякакви коментари, отзиви и псувни можете да си ги зав... напишете тук ;)
And you can't dance with a devil on your back...
Хе хе, по-забавно редакционно не бях чела скоро. И материалът на Рол за Еврокона ме изкефи ужасно много, комшиите сигурно са се чудили защо се смея така неудържимо. Останалото днес ще го наваксам, че снощи нета взе да се скапва заради лошото време.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- The Dragon
- Elder God
- Daggerstab
- Arcanist
М-м, в момента си го чета броя, започвам разказа, защото си го оставих за последно... В сравнение с предишния, лятно-мързелив (по мои наблюдения
) брой този е доста по-добре... Материалите за Еврокона ме разбиха, съжалявам, че не съм чул каквото е казал Сапковски... Сега отивам да си чета разказа 
П.С. Откъде мога да си намеря "Fahrenheit 9/11"?

П.С. Откъде мога да си намеря "Fahrenheit 9/11"?
Last edited by Daggerstab on Mon Aug 23, 2004 12:16 pm, edited 1 time in total.
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Като каза разказ - искам специално да поздравя Морви за чудесното продължение, някак прибавя и осмисля повече първата част :) Много ми хареса, наистина ;)
А колегите са се справили повече от добре с материалите за Еврокона - бравос :)
А колегите са се справили повече от добре с материалите за Еврокона - бравос :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Наистина материалите за Eurocon-a са много добри, забавни, интересни и въобще в Oнзи стил, които ме кара да се подхилквам
перманентно докато чета. Жалко само, че снимките са леко тъмнички...
Сега отивам да чета разказа на Морв

Сега отивам да чета разказа на Морв

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Много сте писали за тоя Еврокон, чак срам ме хваща, че не се включих и аз в тази графоманщина. А редакционното просто плаче някой да почне да ни съди за подстрекаване към пиянство.
Иначе ревюто на Мор за "Аз, роботът" много ме израдва, да си призная.
И все пак, вземете поправете името на филма ревюиран от Ян, защото "Съседска" изглежда малко смешно.
В Евъргрийна, някои хора и разказ по разказ са разглеждали - аман от педанти в това списание. В моя защита ще спомена, че книгата в не съм я чел цялата от 7-8 години, та не съм се занимавал с подробности като имената на всеки разказ.

Иначе ревюто на Мор за "Аз, роботът" много ме израдва, да си призная.
И все пак, вземете поправете името на филма ревюиран от Ян, защото "Съседска" изглежда малко смешно.
В Евъргрийна, някои хора и разказ по разказ са разглеждали - аман от педанти в това списание. В моя защита ще спомена, че книгата в не съм я чел цялата от 7-8 години, та не съм се занимавал с подробности като имената на всеки разказ.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Кефещ е броя определено. Инфото за Еврокона е ценно, чак ме доядя още повече че не можах да отида... и още малко отгоре след алкохолния дневник на Ян
Ревютата на филми са интересни, май ще гледам все пак на кино "Аз, роботът", а Фаренхайт става задължителен за намиране...

Ревютата на филми са интересни, май ще гледам все пак на кино "Аз, роботът", а Фаренхайт става задължителен за намиране...
Last edited by termit on Mon Aug 23, 2004 3:32 pm, edited 1 time in total.
Elves dig rocket launchers.
Аз всичките изброени филми на Триер съм ги свалял от нета, така че явно може. Проблема е, че съм ги свалял от сървъра на Евроком в Пловдив, който не е достъпен от други градове. Но на http://find-bg.com/
ги има повечето, погледни им филмовия каталог.
Rol, и аз така смятах да направя, само че нямам книгата.
Между другото, "Гарантирано задоволство" го няма в старото издание от и аз не съм го чел.
ги има повечето, погледни им филмовия каталог.
Rol, и аз така смятах да направя, само че нямам книгата.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."