Всъщност дори не ми беше смешно като във Фумофу защото то се вземаше на майтап докато в основното аниме някакви чворове си вярват и плещят философии.
Никой не е казал, че е абсолютно реалистично.Военен реализъм - my ass
Що па чак деблна? Стандартен футуристичен екшън.дебилна история
Па мрази си я...Мразя мека
И после хипотезата ми за избушените на макс емоции не била вярнаСериалът е доста по-як от филма
Според мен във филма научаваме всичко за Ваш...а как е станал такъв...в серите е дадено само и единствено, като извинение за още повече мелодрама.най-малкото щото виждаме повече от характера на Ваш
Подлъгах се от тези мнения:Никой не е казал, че е абсолютно реалистично.
Резюме от animes-bgИсторията не е зле и тя. Сетингът също е готин - предпочитам някви ей такива по-милитаристично ориентирани технологии, вместо някви летящи из космоса меки и т.н. Са, не знам дали се справят добре с армейската част - като поведение на бойното поле, стратегия на битките и т.н., ма на простак като мен му изглеждат добре направени тея неща
Явно след WW2 в Япония професионални войници за неадвекватни тийнеджъри вземащи възможно най-безумните решения а под най-модерни технологии се разбират консервени кутии с мечове.С увеличаващата се заплаха от тероризъм над развитите страни е създадена тайна международна организация - Митрил, чиято цел е да неутрализира терористични нападения, използвайки най-модерни технологии и високо обучени професионални войници.
x10, дето се вика.Amelia wrote:Батенце, твоето бягство от мелодрамата накрая ще те остави да гледаш само некви картони.![]()
Бтв и АЗ мразя мелодрама - доказала съм го нееднократно, мисля. Това не значи, че въпросната не може да се направи и по як начин, който да кефи. Мен мелодрамата в Трайгън ме кефи доволно много.
По-скоро е приключенска, макар че има и военщина...Основният проблем е, че е доста далече от приключване (6/26). Сериите от 1974 не ги препоръчвам (те са само за аниме археолози).Яматото реалистична армейска анимация ли е?
My point exactly.мен лично депресивни и мрачни неща ми подобряват лошото настроение
Имам достатъчно в личния си живот, че да търся още...при това евтина замислена и реализирана.не разбирам проблема на алшу с драмата като цяло
RRS, ето няколко предложения и от мен (повечето не съм ги гледал, но се очаква да бъдат видяни в бъдещеRRSunknown wrote:Ако знаеш някъкъв сейнен на военна тематика препоръчай ми го. Затова търся препоръки преди да гледам нещо.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest