Филмът е харен, с някои много силни моменти и една гениална втф сцена. Не ме отвя, но радва силно. Разбира се, най-големият кеф е всъщност след финалните надписи...
Тва, че вие сте били self-conscious, не е вина на филма...tigermaster wrote:Страхотен филм се оказа, даже надмина очакванията ми, а очаквах доста. Авенджърите ряпа да ядат, сори.
Малко странно ми беше да гледам Х-мен филм, в който точно Улвърин е най-уравновесеният персонаж, но пък точно това беше и едно от по-яките неща този път. (Между другото, думата "wolverine" не беше спомената нито веднъж във филма май.)Само дето на Хю Джакман започват вече да му личат годините, та няма да е зле да спре да играе ролята скоро.
Третото измерение наистина не беше нужно - то пък кога ли е - обаче поне след филма не ме боля глава, така че не се оплаквам. Единственото наистина читаво 3D на прожекцията май беше в трейлъра на новите трансформъри. Чак се надъхах да гледам филма![]()
Както и да е, единственият истински недостатък на филма, за който се сещам в момента, беше твърде свободната употреба на абревиатурата "ДНК", обаче това е бъг май при всички комиксови филми, където се появява някаква наука.
Бтв, искам смъртна присъда за човека, решил сцената след надписите да е след всичките безобразно дълги надписи. Не я гледах, с други думи, понеже и двамата със сестра ми не можахме да изтърпим неодобрителните погледи на лелката, която влезе в залата при започването на надписите.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest