Заслужава си отделна тема. Дори и само аз да си пиша в нея.
Ииии... не трябваше да си я взимам. Изисква физически усилия, за да не я играя. Абсолютно полирана до съвършенство шарена дъвка. Не случайно близърд са толкова големи. Valve не си изпипват толкова шутърите (добре де изхвърлих се, но определено това е единственият истински опонент на CS - без да има нищо общо с него). Определено препоръчвам и да се закупи от Green Man Gaming, за регистрирани потребители има 10% отстъпка. И то за ориджин изданието, което не ти дава нищо кой знае какво освен няколко визуални глезотии, но 35 паунда са къде, къде по-добро предложение от 59 евра.
Въобще страшно съм доволен. Има достатъчно модове, карти, герои да не говорим, прескача се от карта на карта и от игра на игра леко и лесно. Всичко е шарено и приятно за окото, интерфейсът, който изглеждаше като пълна свинщина на ютуб видео, всъщност е доста приятен и лек. Въпреки абсолютният хаос, който се осъществява на екрана доста лесно се навигира и трудно може да се дезориентираш.
Тъпото е, типичното чакане за мач, което е странно при положение, че се цъка от над 10 милиона души. И в Европа се съмнявам да са под 1 милион. Решили са, че елегантно решение е да те хвърля в дивашките модове, където няма цел, а е само клане, докато чакаш, колко да попуцаш тридесетина секунди, но предпочитам да си изчакам, докато се съберат отбори. Въпреки това повече от 30 сек. не ми се е наложило да вися в лоби.
А бе - страшно е. Всичко още ми е някаква каша. Но близърдци доставиха и този път. Хартстоун ще биде много мощно заебан.