http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38446753
Нема ред даAmelia wrote:Аз не знам що мислите, че следващата година ще е по-добре. По всичко си личи, че ще е по-зле - и като международно положение, и като климатични промени, и като известни и любими на всички бейби буумърс, дето им е дошло времето да си отидат.
Кери и Джорд Майкъл обаче спокойно можеха да си поживеят още 1-2 декади. Ама то не пита, като дойде.
Като цяло, всичките ѝ художествени произведения са семи-автобиографични, витаещи около биполярното разтройство и "зависимостите".Roland wrote:Postcards From the Edge е семи-автобиографията й...
Мисля, че тях съм свалила, да - защото имаше сцена с преминаващ звяр, тъкмо когато щяха да се качват на Милениум фалкъна, за който съм сигурна, че някъде бях чела и гледала, че е добавен допълнително (коментарът беше - "какво ни закриват гледката сега с това"). Освен това ми изглеждат пипваниXellos wrote:Не знам кои зяпаш, ама старите имат едни "осъвременени" версии, за които се спори колко "обогатяват" оригинала със спец ефекти и некви гегове, Ицо може пространно да обясни там.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest