Каквото и да се каже за Fallout 1 и 2, все ще е малко (за 3 и 4... твърде много

ЧРД, и дано някой ден дочакаме истинско продължение...
Moderator: AlDim
Това не е вярно
За мен финалната права беше доста мех с разни претупани нива и т.н. Mr. House също не ме впечатли чак толкова и ми се видя леко предвидим. Както казах, играта ми хареса, но не ми е някаква страст. Същото важи и за KotOR II и NWN 2. Малко тъжно е, че повечето успешни заглавия на Obsidian са огризките на Bethesda. Pillars of Eternity ми е любимата тяхна игра.
Аз бързо свиквам и към двата варианта. В края на краищата колкото и да ме радват озвучени диалози (*кхъ* Witcher 3 *кхъ*), текстът има предимства на моменти. Например Pillars за мен има най-добрата система за диалози от всички RPG-та, защото в тях по особено ефектен начин се прилагат и развиват умения. Такова разнообразие на опции и реакции от страна на NPC-тата не е практична с пълно озвучаване на диалозите.трубадур wrote: ↑Mon Oct 02, 2017 10:49 amИначе вече не мога да приема rpg, където не са озвучени нещата, без значение колко добре е написан текстът. И Wasteland 2 ми беше тегаво, както и новия тормент. Даже не мога да се върна към по-стари игри![]()
Щото колкото и добре да е написана дадена игра чисто като текст още не се е появила такава, която да може да се мери с качествена литература, та затова си требе кадърен войс актинг иначе защо да си губя времето с изтекли очи в средняшки текст, като мога да си набавя много по-хубав...
И за мен е така, колкото и ефектно да ти войсовърват всичко, се губи част от това сам да пресъздадеш диалозите и тоналността им.AlDim wrote: ↑Mon Oct 02, 2017 10:04 amАз бързо свиквам и към двата варианта. В края на краищата колкото и да ме радват озвучени диалози (*кхъ* Witcher 3 *кхъ*), текстът има предимства на моменти. Например Pillars за мен има най-добрата система за диалози от всички RPG-та, защото в тях по особено ефектен начин се прилагат и развиват умения. Такова разнообразие на опции и реакции от страна на NPC-тата не е практична с пълно озвучаване на диалозите.
А дали си пробвал Tyranny-то им как е?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests