За Коала, Смисъл и Сок! Има и Спам.
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
За Коала, Смисъл и Сок! Има и Спам.
И тъй, аз, като един истински Спамер, винаги съм вървял по следите на Смисъла. Още от най-ранна детска възраст прекланям глава пред всичко, в което забележа дори и намек за Негово присъствие. Не се спирам пред нищо, ако Смисълът е застрашен, а в защитата Му съм готов да се разделя дори с безценния си живот. А в една друга, също Смислена тема ( за краката на брат Моридин, да поясня ) аз Го видях, блеснал в пълния си...ъъ, май блясък и реших, че заслужава всичко, което мога да му дам. А моята кибер-сянка може да му предложи само една нищожна Тема, алас. Но, макар и потънал в срам от нищетата и невзрачността си, аз Му я отдавам ( не невзрачността си, а Темата, бе ) - е, братя, сестри, лели, братовчеди и мухи, представям на вашето внимание...та-ра-ра-рам-та-та-ра-ра-рам...Негово Величество Сока! Пълен със Смисъл, разбира се. Нека изброим накратко най-величествените му лица:
Сок от домати, естествено, винаги съм уважавал сока от домати.
Сок от краставици. Прекрасен оттенък, просто прекрасен. Едно от най-добрите Сочни попадения във визуално отношение.
Сок от банан и ягоди. Сокът от банан и ягоди заслужава много повече от това, което получава - апелирам за спасение на Сока от банан и ягоди!
Сок от кайсия - макар и незаслужено засенчен от Сока от праскови, Сокът от кайсия винаги е носел една особена мекота. Същинско откровение.
Сок от ананас - винаги готов да вдигне на крака и най-големия мързеливец, той най-жертвоготовно от всички Сокове се хвърля в устата на Пияча си.
Сок от папая - рядък и асоциален, този Сок е само за истински ценители.
И накрая, но не и по важност - Мултивитамина! Красота и динамика, това е той. Баси якото, както е казал, мм...поетът.
Но въпреки божествеността си, а може би тъкмо поради нея, Сокът има и проявления, черни и отровни като самия Дъх на някой стар трабант. Както може би сте се досетили, става дума за неописуемо ужасния, зъл, извратен, по-извратен, много зъл и, в крайна сметка, неописуемо ужасен Сок от портокал, подкрепян от най-верния си слуга Сауро...Сока от горски плодове исках да кажа, който на моменти е почти толкова опасен. Не излизайте от вкъщи, когато Те са наоколо, иначе ви грози повече-от-смъртна-опасност, по мое скромно мнение.
И още по-накрая, бих желал да обърна внимание на нещо, по-пренабрегвано дори от Сока от банан и ягоди, по-яко дори от Мултивитамина и почти толкова прекрасно, колкото тетрадките Salko - коалата. Не че по някакъв начин бих могъл да й помогна с това упоменаване, просто й се възхищавам. Намерих за необходимо да го обявя.
Сок от домати, естествено, винаги съм уважавал сока от домати.
Сок от краставици. Прекрасен оттенък, просто прекрасен. Едно от най-добрите Сочни попадения във визуално отношение.
Сок от банан и ягоди. Сокът от банан и ягоди заслужава много повече от това, което получава - апелирам за спасение на Сока от банан и ягоди!
Сок от кайсия - макар и незаслужено засенчен от Сока от праскови, Сокът от кайсия винаги е носел една особена мекота. Същинско откровение.
Сок от ананас - винаги готов да вдигне на крака и най-големия мързеливец, той най-жертвоготовно от всички Сокове се хвърля в устата на Пияча си.
Сок от папая - рядък и асоциален, този Сок е само за истински ценители.
И накрая, но не и по важност - Мултивитамина! Красота и динамика, това е той. Баси якото, както е казал, мм...поетът.
Но въпреки божествеността си, а може би тъкмо поради нея, Сокът има и проявления, черни и отровни като самия Дъх на някой стар трабант. Както може би сте се досетили, става дума за неописуемо ужасния, зъл, извратен, по-извратен, много зъл и, в крайна сметка, неописуемо ужасен Сок от портокал, подкрепян от най-верния си слуга Сауро...Сока от горски плодове исках да кажа, който на моменти е почти толкова опасен. Не излизайте от вкъщи, когато Те са наоколо, иначе ви грози повече-от-смъртна-опасност, по мое скромно мнение.
И още по-накрая, бих желал да обърна внимание на нещо, по-пренабрегвано дори от Сока от банан и ягоди, по-яко дори от Мултивитамина и почти толкова прекрасно, колкото тетрадките Salko - коалата. Не че по някакъв начин бих могъл да й помогна с това упоменаване, просто й се възхищавам. Намерих за необходимо да го обявя.
Смирен поклон пред красноречието на брат Любимец и пред...ъ-ъ-ъ Негово величество Смисъла!...
Но аз се почуствах леко засегната. А защо забравихте Сока от грозде? Какво ви стори той, че да го подминете с такова презрение? Заставам в защита на това велико творение на Майката Природа. И искам обяснение за тази ваша подла постъпка!
А и да не забравя: "Да живее сока от моркови!"
Но аз се почуствах леко засегната. А защо забравихте Сока от грозде? Какво ви стори той, че да го подминете с такова презрение? Заставам в защита на това велико творение на Майката Природа. И искам обяснение за тази ваша подла постъпка!
А и да не забравя: "Да живее сока от моркови!"
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
Значи, скъпи Ланис и Регса, Сокът от грозде е предмет на друга наука, в която аз нямам никакво желание да задълбавам. Какво говоря, та аз дори и да прелитам над нея не ща. Но, стига да не се отнася за възпетия вече Сок от портокал, който просто няма място в цивилизования свят, съм готов да се примиря с всяко Сочно предпочитание - все пак всеки има право на мнение, стига да не е за портокали, колкото и съмнително да звучи.
Към Сока от моркови изпитвам нещо като дистанциран респект - смятам го за прекрасен, стига да не се приближава до мен. Привързаността ви към него обаче е похвална, продължавайте в същия дух.
А що се отнася до Сока от ябълки, към когото Гибли явно питае топли чувства - и аз го боготворях в дните на вече легендарната си младост, но откакто намерих вътре умряла пчела нездравото ми обожание по неясни причини просто се изпари. И до днес го търся под дърво и камък, но то просто не ще да се покаже.
Към Сока от моркови изпитвам нещо като дистанциран респект - смятам го за прекрасен, стига да не се приближава до мен. Привързаността ви към него обаче е похвална, продължавайте в същия дух.
А що се отнася до Сока от ябълки, към когото Гибли явно питае топли чувства - и аз го боготворях в дните на вече легендарната си младост, но откакто намерих вътре умряла пчела нездравото ми обожание по неясни причини просто се изпари. И до днес го търся под дърво и камък, но то просто не ще да се покаже.
- Ambartanen
- Arcanist
Aз пък ще се изправя в защита на сока от портокали. Че какво ви е сторил той ,та да заслужи такова неуважително отношение? Има вариант моите вкусови рецептори да са повредени ,но някак си ми иде отвътре да кажа ,че местата на Мултивитамин и Портокал в тази тема са най-подло сменени и трябва да бъдат върнати на правилните си места.
Fanta хмел rulzzzzz!
Fanta хмел rulzzzzz!
- JaimeLannister
- Forsaken
Имаше тука някъде една тема... нещо за заведения за психично болни се споменаваше. Може би там трябва да попишете. В заведенията за психично болни имам предвид...
Дето се вика- да живеят психодиспансерите и аз покрай тях, а вие в тях
Четейки тия писания, такива мисли ми се въртят...
С други думи, хептен сте изкукали бре хора
Хаха ...
Дето се вика- да живеят психодиспансерите и аз покрай тях, а вие в тях

С други думи, хептен сте изкукали бре хора

Хаха ...
Хехе, намирам темата за "Прекрасна". И аз кът един рошав и известен герой издигам глас в защита на "Сока от Котки". Стига с тоз вял вегетариански патос другри ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е, айде сега.. нема нужда да закачаме котките... моля:)... И хич не ни е вял патокът, ще знаеш!!!
Джайм... откак реформирахме психиатрията, вече всички имат право да се разхождат на свобода, освен ако не са опасни:). Изобщо и въбоще ние сме за социална интеграция на всички ... Ейна и закон за защита срещу дискриминацията си имаме. В крайна сметка - каквото обществото, такива му и "изкукалите"
Обаче тук за соковете иде реч. Чедо Любимо, може пък обожанието към сока от ябълки да се е скрило в някоя кутия... със сок от ябълки... Трябва само старание в търсенето:)
Джайм... откак реформирахме психиатрията, вече всички имат право да се разхождат на свобода, освен ако не са опасни:). Изобщо и въбоще ние сме за социална интеграция на всички ... Ейна и закон за защита срещу дискриминацията си имаме. В крайна сметка - каквото обществото, такива му и "изкукалите"

Обаче тук за соковете иде реч. Чедо Любимо, може пък обожанието към сока от ябълки да се е скрило в някоя кутия... със сок от ябълки... Трябва само старание в търсенето:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- Moridin
- Global Moderator
Съгласен съм, патокът ни е определено не е вял!!! Айде сега... на паток ще се обиждаме...
Лю, истината е, че Мултивитаминът, известен също като Мултивитамина (щото не си заслужава дори пълния член) е една абоминация от най-чист вид. Най-гнусният възможен изкуствен вкус е събран от всички гнусни изкуствени привкусчета по целия свят и излян (ще ме прощавате за флуидния жаргон) в това отвратително творение, кръстено с крайно незаслуженото и навяващо жизнерадостни асоциации име, мултивитамин.
Портокаловият сок е една приятна тривия, горските плодове леко сладнят, но се пият, за разлика от ягодата и банана, което е гавра с няколко трупа, които преди това са били содомизирани с горещи манатарки.
Един от елитните сокове, загубил своята изящност поради нарастващото количество фенове (както стана и с Пратчет навремето... отвориш очите на публиката, тя вземе, че изврати всичко... навремето елитните пратчет клубове.. ех...) - та един от тях, това е почти божественият сок от касис.
И разбира се подкрепям те безпрекословно за сока от Ананас. Това е един сок, който просто няма аналог... то... то няма думи за него, фантазия, феерия, вълшебство просто!!!
Коалите са пичове. Така си е.
Лю, истината е, че Мултивитаминът, известен също като Мултивитамина (щото не си заслужава дори пълния член) е една абоминация от най-чист вид. Най-гнусният възможен изкуствен вкус е събран от всички гнусни изкуствени привкусчета по целия свят и излян (ще ме прощавате за флуидния жаргон) в това отвратително творение, кръстено с крайно незаслуженото и навяващо жизнерадостни асоциации име, мултивитамин.
Портокаловият сок е една приятна тривия, горските плодове леко сладнят, но се пият, за разлика от ягодата и банана, което е гавра с няколко трупа, които преди това са били содомизирани с горещи манатарки.
Един от елитните сокове, загубил своята изящност поради нарастващото количество фенове (както стана и с Пратчет навремето... отвориш очите на публиката, тя вземе, че изврати всичко... навремето елитните пратчет клубове.. ех...) - та един от тях, това е почти божественият сок от касис.
И разбира се подкрепям те безпрекословно за сока от Ананас. Това е един сок, който просто няма аналог... то... то няма думи за него, фантазия, феерия, вълшебство просто!!!
Коалите са пичове. Така си е.
This is it. Ground zero.
- The Dragon
- Elder God
Хм, аз почти не мога да се сетя за сок, който да не става за пиене... подозирам в това само сока от тиква, затова и не съм го опитвала.
И все пак друго си е добрата стара химия - газирано, мътно черно на вид, с толкова е-та и це-та с индекси, че мяза на кръстоска между редица на Фибоначи и аритметична прогресия (за неосведомените, де) и те държи буден цяла нощ. Пийте кока кола, с други думи. Може и пепси.
И все пак друго си е добрата стара химия - газирано, мътно черно на вид, с толкова е-та и це-та с индекси, че мяза на кръстоска между редица на Фибоначи и аритметична прогресия (за неосведомените, де) и те държи буден цяла нощ. Пийте кока кола, с други думи. Може и пепси.
Last edited by Morwen on Fri Oct 15, 2004 6:13 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
мда, колата винаги е добра алтернатива:)
с изключение само на енерджи пепсито, от което повръщам:)
бтв тва последното се е случва на много хора, които са го пили на гладно. Нещо е повредено май...
с изключение само на енерджи пепсито, от което повръщам:)
бтв тва последното се е случва на много хора, които са го пили на гладно. Нещо е повредено май...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..