Живик, съждението ти би било вярно, но само при наличието на единственото условие, че Симеон изобщо е в състояние да роди каквато и да е мисъл, която да става за обществена употреба. Съгласно моето скромно мнение обаче, лицето С. се отличава с особени ментални проблеми, известни на широката общественост като "забавено умствено развитие". Това донякъде ме кара да се чувствам горда - натаковахме ли и го на Европата, а? Питам? Те тепърва се борят за правата на хората с телесни и умствени увреждания, трепят се да ги приобщят към обществото, чудят се как да не ги държат в състояние на неравностойно социално положение, но ние... Ние направо скочихме на дълбокото, като вместо да назначаваме подобни хора на длъжности като чистачи, миячи, или други такива професии, които не изискват кой знае каква предварителна подготовка, ги назначаваме на възможно най-отговорните държавни постове! Нека сега някой юродив европеец да посмее да ми говори за дискриминация! Нека!!! А ми е проговорил за дискриминация към... ъъъъ... дебилите, а съм му отворила книгата на Найо Тицин "Колко е часът, ваше величество?" на произволна страница и а съм го затапила като пирон в ковчег!
Колкото до мене, аз лично се чувствам много щастлива, че този конкретен човек не е мой премиер. Всъщност, аз и преди си знаех, че не е мой, ама сега той сам си призна, така че постигнахме двупосочно съгласие по въпроса. И ето че днес Дупката, в която отдавна си кисна без изгледи да изпълзя оттам ми се видя малко по-плитка от обичайното.
На тая страна ко ли не й мина през главата след "Демокрацията" - Луканова зима, Каракачански купони, Беровизация, Виденов, Костов (аз на пук продължавам да съм костовистка и то все повече, но това е друга тема, моля!), но отколешното желание на старо и младо да се върне Тато най-сетне бе постигнато - всички си спомнят колко евтини бяха кремвишите тогава (когато ги имаше), колко спокойно се ходеше по улиците (пренаселването още не беше станало такъв факт, какъвто е днес де, ма бутай), колко приятно беше да не носиш никаква, ама съвсем никаква отговорност, а вместо тебе някаква държавна машина, за която повечето хора нямаха идея какво представлява си бачкаше ли бачкаше... Ма понеже Тато умре (да го прости Бог), впрегнахме всичкото екстрасенси и медиуми, дето се шляят безцелно по улиците и ся си имаме Дедо. И всичко е наред. И тая работа с изказването му за премиерството ще мине и замине както минаха и заминаха приказките му за осемстотинте дни, за повишаването на заплати и пенсии, приказките му за това, колко сме... тъпи... Ама за сметка на това Калинка си дари сватбената рокля на музея, че да ни бъдела като културно наследство.
Не мога, нямам думи. Всеки път, когато се изправя пред поредната шутовщина като тази говорителят на премиера да си бръсне мустаците само и само едната Икона да не закача неговата Икона се изправям на нокти. И каква е ползата? Щото все още хората около мене продължават да каканижат мантрата "ама ти просто не знаеш какви неща върши този човек за България!" Така е, не знам! А някой да знае случайно?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

<-
Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви 
Уук.