Ако искате повече информация прочетете =https://www.shadowdance.info/magazine/ ... sel/ревюто на @Demandred.
Изцяло съм съгласна с ревюто, но пък сериалът е толкова красив и изпипан, та му прощавам за недостатъците. Изглежда трети сезон това ще се поправи, ако съдим на ниво трейлър. Хората гледали сериала, какво искате и какво не искате да видите в трети сезон?
Какво ви хареса досега и какво не ви? Кой според вас е най-добрият монолог на Мидж? Кой с кого шипвате и пишете квото ви е на сърцето

Аз освен изброените достойнства обожавам факта, че не прекаляват с голотиите и секса, ами напротив, липсват, освен онези прословути цици, защото ако беше ХБО щяхме да гледаме пениси на поразия. Имаше няколко момента, в които на теория можеха да покажат секс, дори безумен такъв, но не го правят и това е толкова яко и някак пасва на сериала. Има една сцена, в която Мидж вижда как родителите й си разделят леглата и ме кефи, че всичко е едно скрито такова, вместо да ги гледаме как го правят (което в продукция на ХБО щеше да е там. Харесват ми и малките детайли, при които си личи, че е сериал писан от жена и се забелязва в някакви моменти.