Честит 1-ви ноември!
Moderator: Moridin
-
- Paragon
Честит 1-ви ноември!
Честит Ден на будителите на всички, които го чувстват като празник!
Тъй като вчера бидох информиран от президента, че е и празник на тези, които рАботят во нАуката, да е честит и на нас!
Тъй като вчера бидох информиран от президента, че е и празник на тези, които рАботят во нАуката, да е честит и на нас!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
а аз пък да попитам: смятате ли, че трябва да се организират тържества по случай 1-и ноември?
според мене определено трябва!!
аз обичам тържествата, по какъвто и повод да са ;р
така де, за повечето деца т'ва 1-и ноември е продължение на уикенда с още един ден, не празник и един вид се губи смисъла да бъде почивен ден.
според мене определено трябва!!
аз обичам тържествата, по какъвто и повод да са ;р
така де, за повечето деца т'ва 1-и ноември е продължение на уикенда с още един ден, не празник и един вид се губи смисъла да бъде почивен ден.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
мда, къде къде по-интересно е да поиграеш няколко часа в компютърното клубче, отколкото да почетеш паметта на тия, благодарени на които сега не учиш за полвин час, нали?
;р
;р
Празникът по-принцип си е доста смислен и важен. Друг е въпросът, че родните култура и образование могат лесно да те настроят негативно. Пък ранното ставане е най-малкия проблем(макар че далеч не е за пренебрегване сам по себе си:(). Лично аз имам чувството, че "будителният" процес в училищата има за цел по-скоро да ни приспива с откровени глупости.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
мда, особено ако цяла година си първа смянаПък ранното ставане е най-малкия проблем

а Рол, не е ли възможно да отидеш на компютри *след* като си бил на празника? Който, всъщност, е един чудесен сборен пункт ;р
Хм, това с празниците е странна работа... хем са хубаво нещо, хем когато се правят само за протокола цялата идея се опропастява. Не знам, може би си заслужава да има нещо организирано в училищата, но студентите и дори може би по-големите ученици някак са надрастнали националното и прочие самоосъзнаване. Т.е. те или почитат или не въпросния празник и организираното му празнуване по никакъв начин няма да промени това. Та, няма смисъл. Да не говорим, че събирането заедно насила може да донесе доста негативи.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either