Честит имен ден!
Moderator: Moridin
Честит имен ден!
Честитя на всички Мишовци (що ли се сещам за Дилвиш?!), Михаели, евентуално Милени (братчедка ми и тя убедено днес празнува имения си ден, тъй че и Милените да не се крият, ми да черпят, Морве!) и изобщо на всички, които днес имат имен ден:) Да сте живи, здрави, щастливи, да ви е здраво името, че и вий покрай него:Р
-
- Paragon
Не на предразсъдъците! Нека всеки има право на имен ден, когато си поиска! Да се обединим срещу тиранията на каноничните именни дни, братя и сестри!
С други думи, честито на всички, които се чувстват именници днес.

С други думи, честито на всички, които се чувстват именници днес.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Ambartanen
- Arcanist
- JaimeLannister
- Forsaken
Честито я, вкл. и на Ангел ака Райст ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Lubimetz13
- Mistborn
Въх... та значи, имам специално оплакване към света като цяло - вечно се оказва, че някой ме е изпреварил. Нечовешко! Реших, нали, поне веднъж да демонстрирам Неотразима Оригиналност ™ и след дълги размишления по въпроса как да стане това изобретих нещо, което просто ме потресе с всепомитащата си гениалност - измислих "Честито!". Революция, нали? Влюбих се на секундата... и какво, мислите, стана? Оказа се, че не някой, а направо някои вече са ме предредили и са обрали овациите. Толкова честитота са се събрали на едно място, че чак се обезличават, а за божествена божественост като "честито" това значи много. То човек веднъж да получи Просветление не може вече...
Но както и да е, все пак веднъж ще го кажа, при това от сърце! Голямо честито на всички, и най-вече на именниците ;)
Но както и да е, все пак веднъж ще го кажа, при това от сърце! Голямо честито на всички, и най-вече на именниците ;)
- The Dragon
- Elder God