трубадур wrote: ↑Wed Sep 16, 2020 12:43 pm
Аз ще чакам. Чино си мирувах за вичър 3 и го зобах с всите бъгове изчистени и реално играех играта, за която всички точеха лиги правилно.
Ма отново - защо не изчака за 3000 версиите на нвидия, или тая карта ти дойде на мега яка сделка?
Инак, турни нещо по-така за отваряща тема за нещо, което ще е готи на мнозина... щото не са играли новия халф лайф.
Тва плакати, платформи, новини, статии, фактът, че ъпгрейдът ще е безплатен за следващата генерация, палци горе за сидипроджект както винаги.
Тикъл дъ болз дет се вика
Играта я пръснаха от отлагания за да я полират и аз играх Witcher 3 също лаунч дей на PS4 и беше отлична. Имаше много малко проблеми, с изключение на един по-голям страничен куест, който не работеше, всичко друго беше бомба.
Не изчаках 3000 щото видя ли им цените? Най-евтината е 3070 за 500 евра начална цена, това под 1100-1200 леа няма да падне в БГ.
Ся има слухове, че ще има 3060 също през октомври и то ще е примерно на ниво малко над 2070/2060супер, и ще е пак на премиум цени минимум 900 кинта.
Туй 2060 супер го взех на 770. Ако бях изчакал малко можеше да падне още, ама картите последно време са такъв ташак, че никога не бих си купил точно преди да излезе играта, която искам да играя. Дават дефекти, после са аут по гаранции за седмици. Сега ако картата има грижи не ми дреме, връщам я по гаранция, но ако я бях взел за лаунча на CP2077 и ми дойде дефектирала щях да откача.