п.п. определено искам да гледам още една част с този каст.
Определено не беше каквото очаквах. Все още го осмислям. Екшънът беше по-скоро слаб, но много други неща бяха страхотни.
За жалост, на екшъна, при все количествата, му липсваше тежестта, и това го отдавам на не толкова силно изявената антагонистична заплаха. Обаче всичко друго е чудничко.
Да, липсата му е повече от видима, но не е само той. James McTeigue го е хванала липсата, дори Chad Stahelski има камео, ама не са го питали за мнение и за друг филм все тая да е, ама баш матрицата да дойде без добри екшън сцени и визуална полировка просто не върви. Буквално през повечето време мяза на пародия и освен това правят грешката постоянно да показват сцени от предишните филми, където качеството на картината е толкова по-високо. Въобще нещата са толкова отвеяни и с липса на тежест и в същото време по холивудски. Пример - една от най-паметната сцена от първата матрица включва покриви, високи сгради, стъкла и хеликоптер. На обяд. Тук имаме същото, само че сутринта и имаме 2 хвърчипляктора. Ама в оригинала, ако всичко беше дълго, тежко и динамично, сега отне 20 секунди и приключи с хлабава експлозия, чиито последици дори не бяха хванати добре в кадър, ми бяха забити в ъгъла.tigermaster wrote: ↑Sat Dec 25, 2021 1:11 am^Без да съм гледал филма, разните отзиви отвсякъде потвърждават подозренията ми, че без Юен Уо Пин просто екшънът няма как да стане на същото ниво.
Което е тъжно, щото е толкова лесно да говориш за кой да е филм без трансфобия...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests