Stephen King
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Stephen King
Какво мислите за филмите, правени по книги на Кинг???
Аз лично не съм гедал много, обаче последният -Dreamcatcher беше пълна отврат...
Аз лично не съм гедал много, обаче последният -Dreamcatcher беше пълна отврат...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
"Изкуплението Шоушенк" е страхотен филм, повече ми хареса от разказа по който е направен. От другите май само "Сейлъмс Лот" съм гледал и той беше доволно тъп.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Значи съм бил прав за филмите, правени по книгите му...
За какво става дума в Сеймъс Лот??
Щото в Dreamcatcher става дума за извънземни и лайна...
Без майтап!!! Извънземните идват на земята и имат формата на лайна. А малките дрисни се "раждат" (изсират)от хората, заразени от извънземния вирус, който всъщност ги кара да пърдят и да се уригват...
Да се смееш ли, да плачеш ли?!
За какво става дума в Сеймъс Лот??
Щото в Dreamcatcher става дума за извънземни и лайна...
Без майтап!!! Извънземните идват на земята и имат формата на лайна. А малките дрисни се "раждат" (изсират)от хората, заразени от извънземния вирус, който всъщност ги кара да пърдят и да се уригват...
Да се смееш ли, да плачеш ли?!
По всеобщо мнение повечето филми по Кинг са боклучави хорър помии. Просто в Холивуд са си втълпили,че Кинг пише типични книги на ужасите, а това просто не е така. Затова само книгите му, които са по-"нормални" като Зеленият Път и Шоушенк са филмирани прилично.
А в Сейлъмс Лот става дум за вампири.
А в Сейлъмс Лот става дум за вампири.
Не мога да се сетя дали съм гледала още нещо освен "То" и той беше просто ужасен. Беше на 4 серии и книгата са я орязали безмилостно, а което е останало е така променено, че не можеш да го познаеш филма, ако не ти напишат в началото кой трябва да е.
Дризт, как може да си пропуснал точно Сейлъм'с Лот? Веднага наваксвай, книгата не е за изпускане.
Дризт, как може да си пропуснал точно Сейлъм'с Лот? Веднага наваксвай, книгата не е за изпускане.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Аз по принцип Кинг не чета, ама от скоро намерих някой негови книги и съм почнал То, Смятам следващите да са Гробище за домашни любимци и 4 след полунощ. А филми по-добре да не търся значи...
Не че нещо, но изкуплението Шоушенк има много общо с книгата. Само леки промени на места, IIRC.turin wrote:иначе като че ли хубавите филми по Стивън Кинг са добри, когато имат малко общо с книгите, поне Изкуплението Шоушенк беше така
някакси не става за филмиране или пък рядко попада на свестен режисьор
Рол, я ми кажи нещо повече за филма "То", моля те. На мен книгата ми е любима и бях силно разочарована от филма. От изказванията дотук имам леки съмнения, че съм гледала друг филм, а не този, за който говориш и ако е така бих искала да наваксам.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
Ами не знам, май има два филма "То", но не съм сигурен. Това, за което аз говоря, е дълго към 3 часа и са го давали, разцепено на 2 или повече, по Ефир 2 навремето, ма съм бил малък и не можах да го гледам, страх ме беше :) Гледах го обаче в Канада миналата година и адски ме изкефи, а вече бях чел и книгата.
And you can't dance with a devil on your back...