Да жувей, жувей труда и мамичката му на инструментознанието!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Да жувей, жувей труда и мамичката му на инструментознанието!

Post by Roland » Wed Jan 05, 2005 7:54 pm

Значи, това е един НЕНУЖЕН предмет, по който се очаква да карам изпит на 8-ми. Само че се моля всички дървени духови инструменти да ги полазят мравояди, а медните - ръжда! Който е измислил тая "наука" така наречена сигурно в момента гори в ада и се моля да му е АДСКИ гадно, наистина :evil: :evil: :evil: :evil:

Моля да не ми се обръща внимание, до такава степен съм изперкал (дали щот ми е първа сесия, дали щот предметът верно е толкова малоумен...), че почвам да си чуруликам под нос вече. Мисля да мина утре с пианистите, поне като нищо не знам, да не се докарвам до пълна истерия...

П.С. Не, а вие знаехте ли, питам, че дървените духови се делят на такива с газообразен генератор (въздушна струя, преминаваща през остър връх) и такива с твърд (колебание на единична пластина (платък) или двойна пластина (стройка)), като първите биват със свирково устройство и с обикновен отвор? И чудно ми е, съзнавахте ли до този момент, че безгрифовите струнни инструменти могат да са ударни (клавишни и безклавишни), дърпащи се и плектронни (клавишни и безклавишни)? Знам, че не знаехте, хахахахаха 8-)

Аааа! Издивях, маа му!
And you can't dance with a devil on your back...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jan 05, 2005 7:57 pm

Споко, и по-безмислени предмети ще имаш (предполагам). Свиквай. :D
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 05, 2005 7:58 pm

Мне, няма да имам, в инструменталния факултет малоумията са само първи курс. АМА ТОВА Е НЕЛЕПО БЕ!

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Wed Jan 05, 2005 8:01 pm

, а медните - ръжда
мне съм сигурен, ма май окис ги фащаше ;)
ма че е нелепо нелепо е, колкото са нелепи и химията и биологията в механотехникума, да речем..
;)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jan 05, 2005 8:03 pm

Е, не стига, че ми се наложи да те слушам 20 минути как държиш подробна лекция по инструментознание с всичките подробности, ами и тук започна...Спри се малко вече. :)
И не дей се притеснява толкова за някакъв си изпит.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 05, 2005 8:04 pm

Ма не, за бога! Имаме история на цигулката - това ОК (така де, ше го имаме втория семестър). Да речем, обща култура, нужно си е. МА ЗА КЪВ ЧЕП МИ Е ДА ЗНАМ КОЛКО КЛАПИ ИМАЛА АЛТОВАТА ФЛЕЙТА БЕ!

Дем, не бих се притеснявал, ако не бях освидетелстван бележкар :P Ся, ако ми беше за изкарването, тоя изпит мога да го изкарам и със сламка в носа и лястовица в дясното ухо, нали, ма въпросът е, че не ми се занимава да повишавам некви 5-ци после :P

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Jan 05, 2005 8:17 pm

Да повишаваш петици ????
Бе ти добре ли си бе човек. Важно е изпита да бъде преодолян, оценката няма значение.
Трябва да го минеш и, ако ти пука, да помниш нещо после от т'ва дет си го учил...
Стегни се, стига си давал хляб на психиатрите...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jan 05, 2005 8:17 pm

Бориш се за диплома 6.00, а? Адски са ми странни такива хора, но щом си решил... :D
BTW, при вас и повишаване на 5-ици ли позволяват? :D
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jan 05, 2005 8:26 pm

зубрач :P сценична треска, а? :wink:
ще, мине, споко - утре да ни уведомиш за каква цифра ни е стигнало стискането на палци :P
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Jan 05, 2005 8:29 pm

Знам, че не знаехте, хахахахаха
*оглежда се предпазливо наляво-надясно и вдига плахо ръка*
ми, то..такова..i did... *свива се под масата*

а ти кво се оплакваш ся?! можеше да трябва да учиш акустичните модели на сичките тия духалки : Р

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 05, 2005 8:31 pm

:P Сериозно ти съчувствам. Това звучи особено "привлекателно"...
Макар че на мен какви са ми на главата този семестър не е истина...
Имам да се пека на бавен огън по Езикознание. Тежко ми и горко - учебникът е написан около 30% на всевъзможни чужди езици (това включва всички примери, които сме задължени да цитираме). Да не говорим, че почти нищо не се разбира от ужасно сухата материя.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jan 05, 2005 8:35 pm

E, не че нещо, ма след като човек има изпит по пиано, за ко тряа да има и свирене на партитури?! В смисъл, само на мен ли ми се набива на очи явното им приокриване, а? Но на мен духовите инструменти не ме барат толкоз, аз изпитвам аналогични на Ролювите чувства към акордеоните. Тях... Наистина... Ги мразя:РРРР
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed Jan 05, 2005 9:10 pm

Или пък скулптората!!! Смърт за скулптурата! Ваа... И всички тия композиции, безбройни пленери, боклуци... защо аз, бе? Уаааа!!! Както и да е, говорехме за далеч по-сериозни проблеми, нали. Говорейки за далеч по-сериозните проблеми трябва да кажа само едно - напълно те разбирам - има един такъв гъдел за шестици, който не може да бъде утолен с друго, освен с шестици и адски стъжнява живота на жертвата - още си спомням пристъпа си на тиха истерия, когато Оная Неземна Пърцуца обяви, че една определена, изстрадана с пот, кръв и безсъние литография не била правена от мен и размаха някакви обвинения, някакви показалци - само още веднъж ми се е случвало да съм толкова близо до убийството на човек с голи ръце(когато шестгодишната ми по-далечна братовчедка ми сви от ръчичките Magic дека и почна да го мачка и разхвърля наоколо като урна с пепел над Големия Каньон, седнала върху подвързаното ми с кожа колекционерско издание на сборник със скандинавски легенди, ако някой се чуди що за ужас трябва да ме е довел до такова състояние. Но аз малко преувеличих - по начало не пипам ангелчета, споко. Сигурно Ани още има остатъци от душата ми по зъбите си, но аз не пипам ангелчета). Просто е нечестно, знам. Да искаш само да си Абсолютно, Тотално и Недостижимо отличен, а околният свят да те спъва непрекъснато с безподобни глупости, които се очаква да знаеш, за да си Абсолютно, Тотално и Недостижимо отличен. Животът е смазващо бреме, аха.

Ох, не че искам да повтарям когото и да било, но май и аз не съм съвсем в кондиция тия дни :)

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Wed Jan 05, 2005 10:11 pm

ма пък от друга страна Рол като разправя наляво-надясно колко клапи имала ..каквато и да беше там флейта все някога ще го запомни :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 05, 2005 10:14 pm

Мри в кофите :P