Я ми кажете, аз ли нещо съм се бъгнала, или има и други, дето не са харесали таз книга, а?

JaimeLannister wrote:Ами и на мен не ми хареса, ама аз Пратчет по прнцип не го харесвам...
Е, е, чак пък толкова! Пратчет наистина е забавен и обичам да го чета за разтоварване, но пък не го смятам за някакъв култов писател. Макар че ако беше наблегнал повече на качеството на книгите си, вместо на количеството, можеше и да бъде... Жалко.Matrim wrote:
След това светотаствено изказване, бих ти препоръчал да бягаш много бързо, може и да се оттървеш от гневната тълпа фенове на Пратчет, която ще се дигне да те линучва.![]()
A,.?!?Roland of Gilead wrote:ЛИНЧ! ЛИНЧ! ЛИНЧ! ТАРАНТИНО! Опа...
Хех, Пратчет отдавна няма за цел да е забавен
Това да се чува!Voland wrote:Ако ще трябва да е комично, ще да е Дъглас Адамс, и то в първите творения.
Пътеводителят няма нищо общо с Пратчет, изключая Слънцето. Все едно да сравняваш хумора на Джерълд Даръл с този на Удхауз и после евентуално и с Пратчет. Ни стаа, различни са. А Пратчет не се чете само и единствено за да ти е смешен, хайде да си го изясним веднъж завинаги това!Това да се чува! "Пътеводителят", или поне първите три книги от него, са с цяла класа над произведенията на Пратчет.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests