Аз прощавам за невежеството си, но кой е Милко Калайджиев и за какво се бори? За пръв път чувам за това име, но по метода на дедукцията мога да предположа, че е фолк певец ...
Както и да е, предполагам, че от поп-фолка няма как да избягаме. В крайна сметка, това е най-популярния стил в България в момента, независимо дали ни харесва или не, и за това явно от Евронюз са избрали поп-фолк изпълнител. Аз лично смятам, че трябва просто да приемем, че това е част от културата ни, колкото и противно да изглежда на пръв поглед. В крайна сметка, не можеш да накараш хората да слушат (или да не слушат в този случай) насила.
Иначе ако питате мене, аз по-скоро бих искал да пуснат група като Остава, например, която аз виждам като бъдещето, но както обикновено, никой не ме пита

Колкото да срама - ами в крайна сметка, това си е част от нас, така че няма нужда да се правим на интересни. В края на краищата, България не е само София и големите градове, така че няма смисъл да се вика против поп-фолка. Или както бяха думите на Бай Ганю: "Да не сме всички дворяни ..."