Кривопис
Moderator: Moridin
Цитат от българския форум на Гилд Уорс, извинете, Гилд Ларс, по темата GW или WOW:
Видях какво е ВоВ и като игра4 и като админ и вав близард видях какво е но 6ТЕ МЕ ИЗВИНЯВАТ да им пла6там за да играя ха !!!
Гилд ларс е мнооо яка игра и по доста показатели минава ВоВ и хората неса нагли като близард затова ся сам тука НО и джете ми харесват немога да избирам![]()
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Кифтета, разби'ш ли... или... нещо такова... дали са кифтета, дали нещо друго...
http://www.silvina-bg.com/gallery/index ... ure&id=326
Досега въпросът беше "тия кифтета дали са мяучели преди малко"... сега вече... май... още мат'р'ял за чудене
http://www.silvina-bg.com/gallery/index ... ure&id=326
Досега въпросът беше "тия кифтета дали са мяучели преди малко"... сега вече... май... още мат'р'ял за чудене

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Interpreter
- Forsaken
Ех тия наши брокери, ех тоз наш Дир!ФЕД очаквано понижи лихвата
Broker.bg - 11 Декември 2007, 22:59
Федералният Резерв на САЩ реши да съкрати с нови 0.25% до 4.25% лихвата в страната, в опит да предотвърти икономическа рецесия.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Салата "ЦезЪр" на светещото табло с менюта в Молското KFC. Така си стои откакто го откриха преди 2-3 месеца. Който не вярва, да погледне (довечера). 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм, откак го откриха?... значи доста време не сме го забелязвалиshayhiri wrote:Салата "ЦезЪр" на светещото табло с менюта в Молското KFC. Така си стои откакто го откриха преди 2-3 месеца. Който не вярва, да погледне (довечера).

http://gallery.ringlet.net/2008/01/caesar/
Eric: I use my sword to detect good on it.
Хе, хубаво, че вече е документирано.
Макар че, както изглежда, никой няма да тръгне да го оправя, дори да го види.

Край кварталното ресторантче за ченгета до нас виси следният указателен табел:
ВЕЛКОМЕ!!
---БОН АПЕТИ---
- RRSunknown
- Elder God