Кривопис

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Nov 12, 2007 11:14 am

Конгениално. Трябваше ми време, за да схвана, че онова не е "шушмена".
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Nov 14, 2007 10:00 pm

Цитат от българския форум на Гилд Уорс, извинете, Гилд Ларс, по темата GW или WOW:
Видях какво е ВоВ и като игра4 и като админ и вав близард видях какво е но 6ТЕ МЕ ИЗВИНЯВАТ да им пла6там за да играя ха !!!
Гилд ларс е мнооо яка игра и по доста показатели минава ВоВ и хората неса нагли като близард затова ся сам тука НО и джете ми харесват немога да избирам :wink:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Wed Nov 14, 2007 10:40 pm

Специално форумите не бива да се считат за показател. Човека сигурно прескача през чат, скайп, ай-сиктир-кю и не му е точно до правопис и пунктуация. :twisted: Отделен е въпроса на какви бисери се попада, де.
Spoiler: show
да случвашесе и на мен несе притесняваи и на доставчика им се сличва доста често но минава бързо нз от какво е

ето това търся нямаго в замунда на др място несъм търсел играта е доста добра по това което съм чувал и гледал за нея Juiced 2: Hot Import Nights нещо от стила на НФС ,но мопжеби доста добра конкоренция ако някои се навие да я дарпа ако я е намерил да ми пише ЛС мерси ИГРАТА ИЗЛИЗА СЕПТЕМВРИ

Щесе опитъм датиго обясня но нз дали ще стане нее от драйвъри предполагам а асамо настройки значи мутето няма нищо общо то е просто да несе чува а колконките или дасе чува, при мен до часовника има едно като говорителче и пише волуме съкаш на него с десен бутон и даваш опен волуме контрол след това там кадето е микрофона 6те забележиш че има една отметка тя е за муте непречи дая сложиш и отдолу само тук (поне при мен има) адвансед дава6 на енго излиза ти под меню при мен отгоре има някви нива лол и хаит на ман несами активни отдолу има 2 отметки при мен сега те неса активни едната е алтернейт микрофон а др микрофон боотс попринцип това за отметките за работа ан микрофона с тях би трябвало дасе избере дали сигнала минава през звуковата акрта но от задните изходи или при някои ПЦта има и някаде отпред по котията тъкаче щесе анложи да си поиграете и даги комбинирате зада видите акк ще проработи при него и има нещи МН ВАЖНО при мен има и една програма за аюудиокартата при повечето ПЦта тя е наи малкото различна версия при мен е някакво 3Д аудио конфигурейшън (CMI) нещо тъкова незабравяи да провериш настройките на таза програма при него защото при мен в единия случа тя отваря трите изхода отзад за звука като единия е изход др вход а др за микрофон но при смяната ан една отметка с еполучават само изходи за домашно кино ( за предните леви и предните десни и на мястото на микрофона са сиббуфера и центъра проблема може дае някаде тук затова обарни внимание и на 2те места дано съм бил полезен

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 15, 2007 9:19 am

гилд ларс, йеп!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Nov 29, 2007 3:08 pm

Кифтета, разби'ш ли... или... нещо такова... дали са кифтета, дали нещо друго...

http://www.silvina-bg.com/gallery/index ... ure&id=326

Досега въпросът беше "тия кифтета дали са мяучели преди малко"... сега вече... май... още мат'р'ял за чудене :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Nov 29, 2007 3:28 pm

"Balls of a Partisan's Supporter"? Това не са ли по-скоро яташки та...кова :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Dec 12, 2007 12:56 am

ФЕД очаквано понижи лихвата
Broker.bg - 11 Декември 2007, 22:59
Федералният Резерв на САЩ реши да съкрати с нови 0.25% до 4.25% лихвата в страната, в опит да предотвърти икономическа рецесия.
Ех тия наши брокери, ех тоз наш Дир! :rofl:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 12, 2007 11:03 am

Лол. 4.25% :shock:

А тези от Дир-а са доста зле. Аз не ги чета вече просто. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 08, 2008 1:14 pm

Салата "ЦезЪр" на светещото табло с менюта в Молското KFC. Така си стои откакто го откриха преди 2-3 месеца. Който не вярва, да погледне (довечера). :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Feb 08, 2008 1:22 pm

shayhiri wrote:Салата "ЦезЪр" на светещото табло с менюта в Молското KFC. Така си стои откакто го откриха преди 2-3 месеца. Който не вярва, да погледне (довечера). :)
Хм, откак го откриха?... значи доста време не сме го забелязвали :? Иначе Морви го видя преди две седмици:

http://gallery.ringlet.net/2008/01/caesar/

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 08, 2008 1:31 pm

Хе, хубаво, че вече е документирано. :mrgreen: Макар че, както изглежда, никой няма да тръгне да го оправя, дори да го види.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 08, 2008 1:47 pm

Ми ние се чудехме дали не е нарочно, но май не е...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Fri Feb 08, 2008 2:07 pm

В другите KFC-та не е :?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 16, 2008 2:15 am

Край кварталното ресторантче за ченгета до нас виси следният указателен табел:

:arrow: ВЕЛКОМЕ!! :arrow:
---БОН АПЕТИ---

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Mar 16, 2008 3:37 pm

Няма да ви го покажа на снимка но в поделението "ХХХХХ" в Стара Загора виси надписа - "място за почистване на Уръжието" :)