The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
И кое й е правилното. Това, че си въобразява, че щом тя е влюбена в някого, той трябва задължително да отговори на чувствата й и да си заебе всичките приятели, за да се занимава с нея?
И като това не се случи да прави зрелищни драматизации? Тъпа путка, при това от най-тъпите, щото за разлика от Мишел няма кой знае какво да предложи.
И като това не се случи да прави зрелищни драматизации? Тъпа путка, при това от най-тъпите, щото за разлика от Мишел няма кой знае какво да предложи.
Да и белите мечки заради тва не ядат пингвини, трябваше ми известно време да го осъзная.
Рол: Плс, някои хора не са го гледали още
И кое й е правилното. Това, че си въобразява, че щом тя е влюбена в някого, той трябва задължително да отговори на чувствата й и да си заебе всичките приятели, за да се занимава с нея?
- Spoiler: show
Рол: Плс, някои хора не са го гледали още

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Аз там не видях един с нормално и щастливо семейство.
И разбира се хората да са лабилни психически е напълно непростимо, забранено и проява на лош вкус
И изобщо кво си въобразяват?!

And you can't dance with a devil on your back...
Не е непростимо, забранено или проява на лош вкус, но ми дава пълното основание да не мога да ги понасям.
- Gunslinger
- Warmage
Damn!Heroes пак беше ОМФГ епизод!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Тони ми е най-антипатичният образ от сериала (изключвайки тези, които са просто безлични и не провокират някакви силни чувства - Ануар, примерно). Страхотно изигран и изграден е персонажът му, но просто мене зверски и непосилно ме дразнеше от-до, та дано (а и май така ще бъде) във втория сезон ролята му бъде по-малка.
Оттук нататък --> Каси ми е любимият персонаж, образът й е великолепен и страшно трогва (поне мен, за тебе беше ясно, че няма да си паднеш) с начина по който реагира на всичко, което се случва около нея, начина по който вижда света през болната си психика също е страхотно 'измислен' и 'изобразен'. Изобщо героинята й е на 100% по мой вкус и аз симпатизирам, кефя се и искам да има колкото се може повече екранно време
във втория сезон.
Та, Амелия, с тебе сме като севера и юга по тоя въпрос
. И Макси/Каси/Сид фтв
.
Оттук нататък --> Каси ми е любимият персонаж, образът й е великолепен и страшно трогва (поне мен, за тебе беше ясно, че няма да си паднеш) с начина по който реагира на всичко, което се случва около нея, начина по който вижда света през болната си психика също е страхотно 'измислен' и 'изобразен'. Изобщо героинята й е на 100% по мой вкус и аз симпатизирам, кефя се и искам да има колкото се може повече екранно време

Та, Амелия, с тебе сме като севера и юга по тоя въпрос

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around