The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 20, 2007 10:16 am

И кое й е правилното. Това, че си въобразява, че щом тя е влюбена в някого, той трябва задължително да отговори на чувствата й и да си заебе всичките приятели, за да се занимава с нея?
И като това не се случи да прави зрелищни драматизации? Тъпа путка, при това от най-тъпите, щото за разлика от Мишел няма кой знае какво да предложи.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 10:19 am

Амелия + емпатия = северния + южния полюс :lol: :lol: :lol:

Бтв, и гей-драмичката на Макси не беше изобщо "гей"-драмичка всъщност, а честно казано аз емо-тийн в компанията не видях до края :) Освен Ефи, ма нея не я броим, тя е сайкеделик :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 20, 2007 10:23 am

Северният и южният полюс имат много общо всъщност - и на двата е студено. :lol:
Мда, емо в смисъла на това, което в момента е много модерно в Америка нямаше баш.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 10:32 am

Факт, студено е, ма не си интерактват много много ;)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 20, 2007 10:33 am

Интерактват си - през атмосферата и водата на океана. :lol:

Иначе вече и аз съм в групата с педерливите аватарчета от сериала. Да ми е честито!

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 10:35 am

Е Тони има и по-яки снимки ;) Ма биваш, биваш.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 20, 2007 10:43 am

Да и белите мечки заради тва не ядат пингвини, трябваше ми известно време да го осъзная.
И кое й е правилното. Това, че си въобразява, че щом тя е влюбена в някого, той трябва задължително да отговори на чувствата й и да си заебе всичките приятели, за да се занимава с нея?
И като това не се случи да прави зрелищни драматизации? Тъпа путка, при това от най-тъпите, щото за разлика от Мишел няма кой знае какво да предложи.
Spoiler: show
А кое й е по-правилното на Мишел, поне в първите епизоди? Fashion sense-a? Каси никога не е искала от Сид да зарязва приятелите си, просто да не й се лепи само като Мишел не е свободна. Да не говорим, че се заблуди, че има някой, на когото наистина много му пука, пък откритието, че все пак не е така е доста болезнено. Една от причините Каси да е толкова истинска е, че тя не сдухва само заради Сид, да речем. Има си и някви домашни проблеми (не знам дали забеляза, че нейното пърхащо държание е като изкривено огледало на това на родителите й - невероятно позитивно и абсолютно кухо), проблеми с яденето, отнасят се с нея едно такова обидно снизхождение... и всичко това на куп я кара да е такава.

Рол: Плс, някои хора не са го гледали още :)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 20, 2007 10:50 am

Аз там не видях един с нормално и щастливо семейство.
И въпреки това нито един не опита да се самоубие, за да привлече малко внимание, нито пък се фръцваше обидено с писане на патетични писъмца и съобщения по телефона, като някой не му направи кефа (както примерно когато Сид отиде да помогне на Тони). Включително Мишел, която видя гаджето й да се целува последователно с няква пача, после с МЪЖ и разбра че е чукал половината свят освен нея. Така че оная тъпачка може просто да иде и този път успешно да се застреля вместо с водно пистолетче, с нещо по-метално.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 10:52 am

И разбира се хората да са лабилни психически е напълно непростимо, забранено и проява на лош вкус :lol: И изобщо кво си въобразяват?!
Бтв, Тони не се целуваше с Макси (поне пред Мишел), а му духаше 8-)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 20, 2007 10:57 am

Не е непростимо, забранено или проява на лош вкус, но ми дава пълното основание да не мога да ги понасям.
Още повече, че там очевидно имаше хора с по-големи проблеми (Крис по отношение на семейство и Мишел в любовно отношение), които не разиграха голямото хапче+водка театро, за да ги съжали света. А Тони се ОПИТА да духа на Макси, ама не се получи. Но си тръгна с целувка, кво. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 20, 2007 10:59 am

Амелия, не говорим само за семейството.
Освен това по тая логика мога да ти обясня, че Тони е по-лош и от нея, щото той също няма особени проблеми, но се държи като абсолютен егоист и използвач. Каси поне вреди само на себе си. Ся, според мен самоунищожителността й е част от силната страна на образа.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 12:25 pm

Amelia wrote:Не е непростимо, забранено или проява на лош вкус, но ми дава пълното основание да не мога да ги понасям.
Още повече, че там очевидно имаше хора с по-големи проблеми (Крис по отношение на семейство и Мишел в любовно отношение), които не разиграха голямото хапче+водка театро, за да ги съжали света. А Тони се ОПИТА да духа на Макси, ама не се получи. Но си тръгна с целувка, кво. :lol:
Не е въпросът кой кви проблеми има, а че тя има психически такива. Никой от другите няма. Тва е.

А иначе Тони си го лапна кат стой та гледай, ма нищо не постигна просто :lol: Което според мен е щот Макси всъщност не е гей, but that's just me :mrgreen:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 20, 2007 1:16 pm

Тони точно затова е готин. Той е просто самозабравил се задник, който си играе с хората. Няма нужда да има тежка лична драма, за да стане такъв какъвто е - тва не е аниме все пак.
А Каси, ако искаше да се самоунищожи, щеше да се самоунищожи. Пък и тогава можеше да го направи без да хвърля вина върху Сид, който в никакъв случай за нищо не й е длъжен. Изобщо втф е тая помия? Оня не ме харесва, затова ще си направя коктейл вещества, които ще приема по доста зрелищен начин, пред целия град, така че да може все пак добрата приятелка негритянка, сложена в сериала само за да се възмущава от тъпотиите, които другите правят, да ме намери и да се възмути. Защо не я блъсна нея рейса, защо???
Макси и според мен не е гей, споко.

Oui. Je suis garbage.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Nov 20, 2007 3:21 pm

Damn!Heroes пак беше ОМФГ епизод!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 20, 2007 3:46 pm

Тони ми е най-антипатичният образ от сериала (изключвайки тези, които са просто безлични и не провокират някакви силни чувства - Ануар, примерно). Страхотно изигран и изграден е персонажът му, но просто мене зверски и непосилно ме дразнеше от-до, та дано (а и май така ще бъде) във втория сезон ролята му бъде по-малка.

Оттук нататък --> Каси ми е любимият персонаж, образът й е великолепен и страшно трогва (поне мен, за тебе беше ясно, че няма да си паднеш) с начина по който реагира на всичко, което се случва около нея, начина по който вижда света през болната си психика също е страхотно 'измислен' и 'изобразен'. Изобщо героинята й е на 100% по мой вкус и аз симпатизирам, кефя се и искам да има колкото се може повече екранно време :) във втория сезон.

Та, Амелия, с тебе сме като севера и юга по тоя въпрос :). И Макси/Каси/Сид фтв :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around