Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 11:41 am

Живот живееш ти :)

Аз пък най сетне смъкнах под 37 градуса и се шматкам един такав лек и блажен. И има картофено пюренцеее за обяд с изгледи да успея да го ям вече еднопосочно. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Здравето е щастие!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 11:42 am

Amelia wrote:Купих си чифт зимни обувки и чифт нови маратонки. Като двете ми нови зимни обувки тежат колкото едната от тия дето носих до момента. Вече не се чувствам като Рок Лий.
Тва на принципа на зимните гуми за автомобилите, дето Ксел мръхтеше? :)

Ксел, аре оправяй се окончателно, а! 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 11:46 am

Окончателно има само 1 нещо. :mrgreen: Ма поне да мога да излизам от нас.

А мръхтя я, 4 гумички за 300 кинта боли, ма с мойто каране ше си изкарат 10-тина години де. :oops: Хич, не ме влече тая работа, ма за пазарна кола стаа :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 11:47 am

Аз пък като ръснах 220 лева за две зимни гуми преди три седмици хич не ми беше весело. :cry:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 11:49 am

DELgado wrote:Аз пък като ръснах 220 лева за две зимни гуми преди три седмици хич не ми беше весело. :cry:
Така е кой не кара голф3 :))

Ми що отлкоз бе, 14ки дебика зимни новички си беха към 80 с работата ;(. Ти с ква колица беше?

Бе майната му, кола се оправя само с пари поне. на фона на останалите простотии в нас, ламарината вече ми е неква смешна.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 11:55 am

Еми явно си уцелил някаква промоцийка. Аз също 14-ки си взех.

И колкото ти е по-стара колата толкова повече пари трябва да се влагат в нея. :cry:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 12:04 pm

DELgado wrote:Еми явно си уцелил някаква промоцийка. Аз също 14-ки си взех.

И колкото ти е по-стара колата толкова повече пари трябва да се влагат в нея. :cry:
Бе ви тоя ако ти трябват моя, намира се до опълченска и сливница пресечката 1ва успоредна на опълченска в посока ботев - там едно даскало има и покрай него едно гаражче. Жоро се казва гумаджията. Трее изрова телефон ако му тря на някой. Мое и на старо и нови, ма с поръчка. Аз първо стари бехме поръчали по 50 кинта ма сбъркали с 13ки. Верно че познат ме прати ма не е да ми е спестил кой знае кво а гледах как мераклийската работи и мери там и мести там некви парчетии олово по джантата по 5 пъти. Мдам забраих и 40 кинта за резервна гума че фабричната е за колело балканче. Ма за голфа поне частите са по-тънкана и лесно се намират. То от тая гледна точка и го зех, да има, ма то тва са си ремонти след покупка регулярни. 95 производство. Тепърва ше се почват новите неща. то аз си знам 1то де, гърне ауспух от до сичко изгнило ма не е зор са.
:cry:
Еми кат не мое надскочим първоначалния ценови шок от нова in the long run по-скъпо излиза откъм нерви и некой лев. Са за 10на бинки мое се земе прекрасно състояние и по-стара.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 12:10 pm

Десете хилки за съжаление въобще не са ми джоба. :cry: Пък и бих ги изхарчил за друго ако ги имах. Поне докато моята трошка все още движи. :wink:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 14, 2007 12:24 pm

Брата си взе за 7200 бахти БМВ-то. Аз лично го мразя, щото е самос 3 врати и отзад е тясно, ма иначе колицата нема грешка. Ма даде 200 кинта за гуми и той...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 12:43 pm

Изпитван органическа ненавист към коли с три врати. Няма по-неудобно нещо. :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 12:55 pm

5 врати минимум :) :twisted:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 1:45 pm

Аз искам джип, ама хубав. Просто като карам на шефа мерцедеса усещането е съвсем различно. :wink: Лошото е че гълта дизела със страшна сила. :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 2:27 pm

Е дам, иначе ше продадеш апаратамент два ше земеш кола зверска, ма после ше ходиш с двете тухли от вица кат свърши парата за бензина ;)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 4:11 pm

По-скоро се надявам да ми подарят джип или да го спечеля на някаква лотария примерно. Да го продам и да си купя апартамент в центъра. :bigtongue: Ама май само с мечтите ще си остана. :cry:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Dec 14, 2007 4:26 pm

Да. Ама поне лотария пускаш ли, ДЕЛ??? :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!