Аз пък най сетне смъкнах под 37 градуса и се шматкам един такав лек и блажен. И има картофено пюренцеее за обяд с изгледи да успея да го ям вече еднопосочно.

Moderator: Moridin
Тва на принципа на зимните гуми за автомобилите, дето Ксел мръхтеше?Amelia wrote:Купих си чифт зимни обувки и чифт нови маратонки. Като двете ми нови зимни обувки тежат колкото едната от тия дето носих до момента. Вече не се чувствам като Рок Лий.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Така е кой не кара голф3DELgado wrote:Аз пък като ръснах 220 лева за две зимни гуми преди три седмици хич не ми беше весело.
Бе ви тоя ако ти трябват моя, намира се до опълченска и сливница пресечката 1ва успоредна на опълченска в посока ботев - там едно даскало има и покрай него едно гаражче. Жоро се казва гумаджията. Трее изрова телефон ако му тря на някой. Мое и на старо и нови, ма с поръчка. Аз първо стари бехме поръчали по 50 кинта ма сбъркали с 13ки. Верно че познат ме прати ма не е да ми е спестил кой знае кво а гледах как мераклийската работи и мери там и мести там некви парчетии олово по джантата по 5 пъти. Мдам забраих и 40 кинта за резервна гума че фабричната е за колело балканче. Ма за голфа поне частите са по-тънкана и лесно се намират. То от тая гледна точка и го зех, да има, ма то тва са си ремонти след покупка регулярни. 95 производство. Тепърва ше се почват новите неща. то аз си знам 1то де, гърне ауспух от до сичко изгнило ма не е зор са.DELgado wrote:Еми явно си уцелил някаква промоцийка. Аз също 14-ки си взех.
И колкото ти е по-стара колата толкова повече пари трябва да се влагат в нея.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests