Жени vs. Мъже
Moderator: Moridin
- Night Voice
- Smallfolk
-
- Paragon
-
- Paragon
Тц, да ти кажа, аз съм мила, отстъпчива, скромна и прочие глупости, обаче като се опитам да не го натрапвам в очите на другите (добре де, като взема да се държа дръпнато, все едно) изведнъж се оказва, че на никой не му се гледа под повърхността и много бързо ме отписват. Та, не че и на мен не са ми неприятни момичетата, които с всички сили се опитват да изцедят чар и миловидност дори от ръкавиците си, но ги разбирам донякъде.
И, btw, Питър Пан е пубер само в холивудската версия, в книгата е невинно момче, което си казва истината направо:Р
И, btw, Питър Пан е пубер само в холивудската версия, в книгата е невинно момче, което си казва истината направо:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
1 факт-веществото ,на което се дължи влюбването се съдържа 20 пъти по - малко в организма на жената.
и 1 полу-факт-Първи бил Адам,но за да си има другарче Господ му направил Лилит.И двмата били от глина.Адам казал:"Аз съм по-горен от теб,защото съм първи,а Лилит казала:"Аз съм по-горна,защото ТАКА ИСКАМ!":)..и дощъл редът на Ева...
Двете не са пряковсързани,но пък звучат логично.
и 1 полу-факт-Първи бил Адам,но за да си има другарче Господ му направил Лилит.И двмата били от глина.Адам казал:"Аз съм по-горен от теб,защото съм първи,а Лилит казала:"Аз съм по-горна,защото ТАКА ИСКАМ!":)..и дощъл редът на Ева...
Двете не са пряковсързани,но пък звучат логично.
И кое е това вещество, на което се дължи влюбването? Да си набавя малко от него, че да ми е по-лесно? А синтезираха ли вече веществото, на което се дължи вдъхновението при писането на стихове? В смисъл, първото е полу-фактът, другото не е дори наполовина факт.
I don't wanna die
Просто съм,чел анализ на резултати от мащабно проучване на американски учени.Не мога да си спомня от къде.
Но помня главните неща.
А ти не приемай науката само от "научната" и страна:)
Някои от тези сега необясними неща които се случват в нас или около нас,един ден ще бъдат обяснени от "науката".
Това,че даден да кажем ензим,ни командва по някакъв начин,не значи че сме роботи нали???
Но помня главните неща.
А ти не приемай науката само от "научната" и страна:)
Някои от тези сега необясними неща които се случват в нас или около нас,един ден ще бъдат обяснени от "науката".
Това,че даден да кажем ензим,ни командва по някакъв начин,не значи че сме роботи нали???
Не, определено не значи, но и не означава, че като даден ензим достигне определена концентрация, това е равнозначно на определено чуство. А и ензимите (хормоните? каквото е там...) обикновено управляват чисто физическите реакции... физическото привличане не означва непременно влюбване, нищо че понякога вървят заедно.
А науката има само научна страна, другото е религия и астрология:РРР
А науката има само научна страна, другото е религия и астрология:РРР
Last edited by Morwen on Sun Aug 29, 2004 6:25 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die