Иначе и аз топля леглото вкъщи и не мога да се оплача от снега, не ми пречи, а и нали е зима - ако сега не вали няма кога.
Честит Първи Сняг, мили хора!
Moderator: Moridin
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
На село при такъв сняг се късаха жиците и оставахме на газени лампи и бумтяща печка.
Предвид суджука на жар, не ни беше зле.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- RRSunknown
- Elder God
Че нали за това ти приказвам- всичките села са без ток, то добре че аз съм с печка с дърва - да му мислят токчиите (и добре че съм с безжичен нет че хората с кабелите вече пеят много тъжна песен)shayhiri wrote:На село при такъв сняг се късаха жиците и оставахме на газени лампи и бумтяща печка.
Не, придържам се към хайку картини в точния момент, които неизбежно провокират общочовешки чувства (различни от тва в горния пост) у повечето читатели.
(Мемоари дори не бих чел, противно на общите тенденции.)
(Мемоари дори не бих чел, противно на общите тенденции.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мдам, убавко навънка изглежда да е, макар че съдя по отблясъците през щорите в офиса само.
Ма нема изгазване още, нема кой да изчисти мама им деа.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra