Moderator: Moridin
Ама не знаех, че съм ти създавал проблеми с МаниаксаRoamer wrote:Валери, основният проблем при мен беше малко по-различенНачи виж с'а, не съм точно зъл, всъщност много лабаво им пускам на студентите (и по Perl, и по Мрежова сигурност, и какво ли не) и затова от време на време дори почти сме се сръфвали с Маниакса, когато той се чуди как може да седя един час и да борим заедно със студент курсов проект, който уж е написан както трябва, ама *не работи*, и накрая да пиша на студента шестица на неработещ проект, защото и аз самият не разбирам ЗАЩО това не работи
(хм, а въпросният студент дори може би чете тези редове... и си спомня забавни случки отпреди много години
)
Причината трябва да ти е ясна. Има твърде много хора записали висше, просто за да го имат. Никой не е казал, че от всички избираеми дисциплини има поне една която ти харесва - съответно студентите избират по-малкото зло, пътя с предполагаемо най-малко съпротивление и по-малко зор. Не ги оправдавам, просто това са причините.Roamer wrote: Ръмженето ми е за друго. Моето ръмжене е само когато попадам на курсови работи и проекти и въпроси, които показват пълна незаинтересованост и нежелание на студента да научи каквото и да е - със силното и важно уточнение, че аз преподавам ИЗБИРАЕМИ ДИСЦИПЛИНИ - курсове, които студентите са РЕШИЛИ да запишат, защото това им е интересно, защото смятат, че ще имат полза точно от това, защото смятат, че това ще им е по-забавно, отколкото другите избираеми курсове... е хубу де, не мога ли поне в избираема дисциплина да очаквам хората да проявяват мъъъъничко поне старание?Ръмженето ми е само когато очевидно - очевадно - двуочеизвадно - попадам на студент, който е записал Мрежовата сигурност, защото му трябват кредити, трябва да запише *някаква* избираема дисциплина, и е избрал тази, защото "там преподават некви такива, почти студенти, абе наши хора, ще минем лесно". Ми... не, няма да минат лесно
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И по трима и от останалите споменати - и ей ви на.Moridin wrote:Да, цели трима се занимават с него...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests