Очаквания за 2008

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jan 28, 2008 7:34 pm

Roland wrote:
DELgado wrote:Е то само името на Брад Пит на плаката ще накара хората да ходят да го гледат. Ама предполагам че вносителите си знаят най-добре. Колкото и да ми се иска на мен да го пуснат по кината. :(
Сори, Валка, няма да го бъде. От Александра се отказали. Прооптики пускат двд-то на 10-ти март, доколкото разбирам, щяло да е някакво по-готино издание. Без екстри, но с дебела книжка с инфо.
Супер жалко за филма, току що го гледах и съм ей така --> :shock: :shock: :shock:. Меко казано казано е брилянтен. Впечатли ме максимално, просто мога да ръся само суперлативи по негов адрес. Толкова добре (по мой вкус) разказана история, с такава атмосфера не бях гледала отдавна. Актьорската игра беше страхотна, музиката, начинът, по който бяха заснети и построени някои сцени просто издухваше. Искрено ми хареса, жалко, че няма номинация при филмите (макар че от номинираните все още съм гледала само 'Няма място за старите кучета') :roll:. Бтв, напомни ми като усещане на Броукбек и Студена планина... не заради сюжета, просто... заради природата и музиката най-вероятно :roll:.

Бтв и Брад Пит и Кейси Афлек играят страхотно. Сега като се сетя само какви сцени имаше... gg :P.
Last edited by Elayne on Tue Jan 29, 2008 12:30 am, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Jan 28, 2008 8:50 pm

Много лоша новина. :(

Отначало бях ужасно ядосан на Александра, обаче като проучих нещата, се оказа, че от Warner въобще не са промотирали филма и не са го пуснали в много кина, затова и резултатите му в боксофиса (особено в САЩ) са плачевни, затова и не ме учудва, че Александра не рискуват с пускането му.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 9:56 am

shayhiri wrote::evil: :? :neutral: :evil:

Няма да е първият де, сещам се за поне десетина ланшни хубави филми, които - както и този - ще трябва да гледам безплатно на компа, щото не ползвам ДВД-та. :roll:

Знаех си, че плакатът пред Арена нищо не гарантира и че филмът ше изпадне.
;

Дай няколко примера за да проверя какво съм пропуснал да изгледам. :?

Иначе за The Assassination of Jesse James щом ще го пускат скоро на ДВД няма какво да чакам още. Още довечера ще го дръпна. :twisted:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jan 29, 2008 10:41 am

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 29, 2008 10:51 am

30 Days май и за такъв не го докарва, бил престъпно зле...

Някои от горните филми, които МНОГО СИЛНО искам да препоръчам да гледате ВЕДНАГА, защото ги има двд-рипове от месеци и очевидно НЯМА ДА ги пуснат (евала на Алекс за хубавия списък):

1. The Hoax - просто страхотен, бях писал тук за него още през лятото
2. Black Snake Moan - идеята, дупето на Кристина Ричи и музиката, са задължителни.
3. Ийстърн Промисис смърди СИЛНО! И НАДАЛЕЧ! :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 10:55 am

3:10 не ми хареса. Истърн Промисис, The Hoax и Хот Фъз обаче ми се понравиха. :mrgreen: Коприна определно ще си го потърся.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jan 29, 2008 11:59 am

За "Младост без младост" съм чувал само хубави неща и много ме е яд, че не се организирахме навреме на Киноманията и го изтървахме.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jan 29, 2008 2:43 pm

Muad_Dib wrote:30 Days май и за такъв не го докарва, бил престъпно зле...

Някои от горните филми, които МНОГО СИЛНО искам да препоръчам да гледате ВЕДНАГА, защото ги има двд-рипове от месеци и очевидно НЯМА ДА ги пуснат (евала на Алекс за хубавия списък):

1. The Hoax - просто страхотен, бях писал тук за него още през лятото
2. Black Snake Moan - идеята, дупето на Кристина Ричи и музиката, са задължителни.
3. Ийстърн Промисис смърди СИЛНО! И НАДАЛЕЧ! :lol:
Никола, би трябвало да се научиш, поне ти (като бъдещ специалист), да различаваш авторитетно мнение. От твоето! :bigtongue: Болднатото дава една малка идея, колко разбираш от кино и с какъв критерии подбираш филмите. :smug: :rofl:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 29, 2008 2:52 pm

Никола, би трябвало да се научиш, поне ти (като бъдещ специалист), да различаваш авторитетно мнение. От твоето! Болднатото дава една малка идея, колко разбираш от кино и с какъв критерии подбираш филмите.
...а твоето мнение дава идея как НЕ ТРЯБВА да спорим на форуми. Въпросното дупе си беше бонус към сравнително приятния филм и въобще не ми е водещ критерий. Ако ти си помислила така - обиждаш моята и собствената си интелигентност.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jan 29, 2008 2:52 pm

На мен ми звучи като доста добър критерий 8-)
This is it. Ground zero.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Jan 29, 2008 2:56 pm

Всъщност Black Snake Moan e страхотен филм и аз още преди месеци се опитах да пропагандирам за него, но крайно безуспешно :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 2:57 pm

Напротив изгледахме го с Ники и Афа заради теб само. :wink: Не е лош ама нещо не му обръщахме много внимание тогава. :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 29, 2008 3:00 pm

Напротив изгледахме го с Ники и Афа заради теб само. Не е лош ама нещо не му обръщахме много внимание тогава.
Остро го гледахме заради твоята препоръка, аз заради теб го бях дръпнал...

Иначе гледахме сериозно 30тина мин, после гледаха само те двамата и аз спорадично, правейки кулички на Асасин'с Крийда. И после тракахме крилца, гледайки :lol:

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Jan 29, 2008 3:04 pm

E получила се е тежка кино вечер с ожесточени дискусии за качествата на филма придружена от замерване на остатъци от кфц крилца :lol:
Ама как свиреше към края в кръчмето само :idea:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 3:07 pm

Музиката беше много здрава. Ама и Кристина Ричи кефеше доста с ролята си на нимфоманка. :lol: Особено като я върза с веригата за парното (или каквото беше там? :? ).