Roland wrote:DELgado wrote:Е то само името на Брад Пит на плаката ще накара хората да ходят да го гледат. Ама предполагам че вносителите си знаят най-добре. Колкото и да ми се иска на мен да го пуснат по кината.

Сори, Валка, няма да го бъде. От Александра се отказали. Прооптики пускат двд-то на 10-ти март, доколкото разбирам, щяло да е някакво по-готино издание. Без екстри, но с дебела книжка с инфо.
Супер жалко за филма, току що го гледах и съм ей така -->

. Меко казано казано е
брилянтен. Впечатли ме максимално, просто мога да ръся само суперлативи по негов адрес. Толкова добре (по мой вкус) разказана история, с такава атмосфера не бях гледала отдавна. Актьорската игра беше страхотна, музиката, начинът, по който бяха заснети и построени някои сцени просто издухваше. Искрено ми хареса, жалко, че няма номинация при филмите (макар че от номинираните все още съм гледала само 'Няма място за старите кучета')

. Бтв, напомни ми като усещане на Броукбек и Студена планина... не заради сюжета, просто... заради природата и музиката най-вероятно

.
Бтв и Брад Пит и Кейси Афлек играят страхотно. Сега като се сетя само какви сцени имаше... gg

.