Conquiztador
Moderator: AlDim
Друг рядко малоумен клас въпроси е "Кога е основан футболният клуб Искра (Горно Нанадолнище)?" Поне като ще питат за футболни отобори да питат за някои, които се знаят поне от 20 човека без да броим игралите в тях. 
Иначе има фенове в историческата област един каза, че последните римски легиони напускат Британия през 1800 година.

Иначе има фенове в историческата област един каза, че последните римски легиони напускат Британия през 1800 година.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Такава хубава история мога да спретна за секретния римски легион, останал в дълбокия тил.
И кво сега? Единственият начин (засега) да се срещнем на полето е случайно?
Мен вече почва да ми омръзва, щото няма много, които изобщо да имат шанс да ми се опрат, а в момента, в който въпросите почват и да се повтарят, става безсмислено папагалстване, вместо мерене на интелект.
Ако тая игра иска да си заслужи успеха (виждам вече си намериха рекламодатели), би трябвало ежедневно да вкарват хиляди нови въпроси от всички области и да зачистват сериозно старите откъм грешки и тъпизми. Само тогава би си заслужавало да се играе повече от ден-два.
Иначе идеята е супер!
Малко онлайн игри намирам за достойна занимавка.

И кво сега? Единственият начин (засега) да се срещнем на полето е случайно?

Ако тая игра иска да си заслужи успеха (виждам вече си намериха рекламодатели), би трябвало ежедневно да вкарват хиляди нови въпроси от всички области и да зачистват сериозно старите откъм грешки и тъпизми. Само тогава би си заслужавало да се играе повече от ден-два.

Иначе идеята е супер!

Last edited by shayhiri on Mon Feb 11, 2008 9:50 pm, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ъ, не прочете ли на Мор поста и не видя ли рекламите на сайта на играта, че ще може да се избират противници от 14 февруари нататък? 
Иначе аз ся репортнах няколко въроса и казаха, че са ги махнали.

Иначе аз ся репортнах няколко въроса и казаха, че са ги махнали.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Тва ще е прелест за мен, особено най-новата. 
Дано не ги "събмитват" просто ей така!
Макар че съдейки по качеството и достоверността на някои въпроси, наистина са карали урбулишката.
Трябва да се сдобият със спецщаб проверени и добре платени автори, които да работят денонощно.

Дано не ги "събмитват" просто ей така!

Трябва да се сдобият със спецщаб проверени и добре платени автори, които да работят денонощно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тва внася допълнителен пласт към IQ теста - да прецениш кво точно се е опитвал да напише питащия.

Бе на 4 въпроса 1 поне е тъп, неграмотно написан или просто сбъркан.