Conquiztador

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Feb 11, 2008 7:25 pm

И за пловдиските забележителности не знам на нито една кой е архитекта, така че щеше да е също толкова дразнещо. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Feb 11, 2008 8:40 pm

Друг рядко малоумен клас въпроси е "Кога е основан футболният клуб Искра (Горно Нанадолнище)?" Поне като ще питат за футболни отобори да питат за някои, които се знаят поне от 20 човека без да броим игралите в тях. :)

Иначе има фенове в историческата област един каза, че последните римски легиони напускат Британия през 1800 година. :D
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Feb 11, 2008 8:54 pm

Такава хубава история мога да спретна за секретния римски легион, останал в дълбокия тил. :mrgreen:

И кво сега? Единственият начин (засега) да се срещнем на полето е случайно? :roll: Мен вече почва да ми омръзва, щото няма много, които изобщо да имат шанс да ми се опрат, а в момента, в който въпросите почват и да се повтарят, става безсмислено папагалстване, вместо мерене на интелект.

Ако тая игра иска да си заслужи успеха (виждам вече си намериха рекламодатели), би трябвало ежедневно да вкарват хиляди нови въпроси от всички области и да зачистват сериозно старите откъм грешки и тъпизми. Само тогава би си заслужавало да се играе повече от ден-два. :roll:

Иначе идеята е супер! :thumbsup: Малко онлайн игри намирам за достойна занимавка.
Last edited by shayhiri on Mon Feb 11, 2008 9:50 pm, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Feb 11, 2008 9:07 pm

Ъ, не прочете ли на Мор поста и не видя ли рекламите на сайта на играта, че ще може да се избират противници от 14 февруари нататък? :P

Иначе аз ся репортнах няколко въроса и казаха, че са ги махнали.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Feb 11, 2008 9:47 pm

И аз репортнах. Така де, цирконите НЕ СА червени, мамка му! Но и мен ме нервят неща като "Епитетичната съвременност" е труд на кой от философите: Пенка Маринкова, Гено Пепелянков, Мохмора Арсенова или Гюро Недогюров? Са, айде по-кротко, както се казва!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 12, 2008 12:21 am

И аз винаги съм ги виждал доста прозрачни... :mrgreen:

Изброените дотук типове дразнещи въпроси (изкл. мис свят, който не ми се е падал) и мен ми скъсаха нервите, явно някой си е играл да събмитва малоумия. Учуден съм че не са почнали тайландска история въпроси..
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Feb 12, 2008 12:46 am

Тва ще е прелест за мен, особено най-новата. :mrgreen:

Дано не ги "събмитват" просто ей така! :roll: Макар че съдейки по качеството и достоверността на някои въпроси, наистина са карали урбулишката.

Трябва да се сдобият със спецщаб проверени и добре платени автори, които да работят денонощно. :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 12, 2008 1:24 am

Култово е обаче как на статуса на играча, ако той/тя играЕ, пише "играЙ" :mrgreen: некой варненец ще да е писал стринговете ;рр
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Feb 12, 2008 9:23 am

Да бе, да... :roll:

Уук.

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Tue Feb 12, 2008 10:39 am

Моят любим въпрос, пада ми се вече 3 пъти: Кога е роден Азис - 1976
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Feb 12, 2008 11:11 am

А аз открих нов клас въпроси "На какъв език инсърт-рандъм-звукоподражателно-хиър означава кукуригу?" Вече съм го виждала на гръцки и фински, да им имам въпросите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 12, 2008 3:48 pm

Жеймс Джонс!!!!!! АААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Feb 12, 2008 4:00 pm

Тва внася допълнителен пласт към IQ теста - да прецениш кво точно се е опитвал да напише питащия. :roll: :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Feb 12, 2008 4:11 pm

Свинксът също беше култов. Както и въпроса дето през не знам коя година някви заспали в пещера и според тея, се събудили след 196 или нещо такова години.

Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Feb 12, 2008 4:16 pm

:mrgreen: Да, един от малките прашьонци на село вече носи (от вчера) гордото име Свинкс. Другите двама - Глигор и Параскев.

Бе на 4 въпроса 1 поне е тъп, неграмотно написан или просто сбъркан.