Омазващо си е. Емо, аз Journeyman заради това го пусках в началото, но е ужасен.
Moderator: Moridin
passer-by wrote:Гледах пак първата част на фантастичния минисериал V (The Visitors).
[...]
Ще се хареса на фенове на фантастиката, които, ако им се налага да избират, предпочитат добра история и елементарни спецефекти, отколкото обратното. (В тази връзка - пак ми се догледа "Седморката на Блейк")
Е, най-добре всичко да е на 6, естествено. Ама не може всеки сериал да е Батълстар Галактика.
Ами ако имаш непотребни за теб сериали, спомени заглавия. Аз съм насреща да те отърва от тях.Muad_Dib wrote:А пък и като се замисля сериал май втори път не съм гледал какъвто и да е...
Защото не допускам (въпреки, че ми е ясна постановката 'всеки според вкуса си' или 'вкусове бол' или 'за всеки влак си има пътници'), че един сериал, който за мен е откровен боклук за теб е нещо много по-хубаво от друг, който за мен по всеки начин е по-добър от първия... Затова се изненадвам, ей така за себе си. А то не и за един сериал , ами за доста.passer-by wrote:А защо пък трябва да се изненадваш? За всеки влак си има пътници, за всеки сериал - фенове.
По първия ти параграф - шанс за теб, че се обади в нужния момент.Muad_Dib wrote:Моето наблюдения е, че ти си по-скоро на вълни - от които има генерални вълни и подвълни. В момента генералната вълна е сериали, а подвълната - серия за хора със способности![]()
И бтв НЕ МОЖЕ да си издържал 10 минути от Декстър, просто НЕ ТИ ВЯРВАМ.
На мен Хироус ми говори по доста по-малко сантиментален и сапунест начин за същите неща. Обратите в сюжета, самата история, героите, актьорската игра са доста по-шлифовани, доста по-грабващи. Да ползвам твоите думиpasser-by wrote:По първия ти параграф - шанс за теб.Muad_Dib wrote:Моето наблюдения е, че ти си по-скоро на вълни - от които има генерални вълни и подвълни. В момента генералната вълна е сериали, а подвълната - серия за хора със способности![]()
И бтв НЕ МОЖЕ да си издържал 10 минути от Декстър, просто НЕ ТИ ВЯРВАМ.![]()
![]()
По втория - МОЖЕ, МОЖЕ. Нито главният актьор ми харесва, нито това, което видях в първите 10 минути. Освен това фабулата на Декстър ми я разказахте ти и още няколко души, така че имам поне обща представа за какво иде реч. Ама рекох да пробвам за всеки случай.
Дима, на мен 4400 ми "говори" много повече от Хироус, който ми е... лековат и симпатичен. Просто в 4400 имаше сума ти епизоди, които ме карат да се позамисля за различията между хората в доста отношения.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest