Oscars!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Feb 25, 2008 11:53 pm

Песента е велика дето боцна оскара,нз какво не ти хареса Симе!
Spoiler: show
ОМГ нищо неочаквано,съвземете се малко бе БОРН боцна 3 оскара,нз как толкова сте го очаквали!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 26, 2008 12:16 am

Не съм съгласен, че няма изненада. Може би няма изненада в това, че Даниел Дей Луис е чисто и просто гениален актьор или че братя Коен имат най-добрия адаптиран сценарий евър (четох един километражен пост на имдб с паралела книга-филм)...За актрисата въобще не го отчитам като изненада, защото не съм гледал филма и мисля да поправя тази грешка още утре. За песента - спечели тази, която ме накефи най-много на самата церемония. И да, гледал съм Енчантед и филмът е много хубав както и песните в него. Само че тази ги бие и не излъчва прекалено много "мюзикъловидност".

ИМА ОБАЧЕ ИЗНЕНАДА в това, че беше награден най-много филмът, който е най-трудно смилаем дори за интелигентни маси. Че беше награден филм, който огромен процент от хората по принцип ще отхвърлят просто защото е "далеч от тях като тема" или е "поредният филм за гангстери". Обаче след днес няма как да не го гледат and that's the beauty of it. :wink:

Супер щастлив съм за тези Оскари и ги гледах с огромен кеф. Хавиер Бардем просто ме напълни от кеф, на всеки оскар на Кучетата съм викал с пълно гърло с голяма опасност от пресипване, за което дълбоко НЕ съжалявам. :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 26, 2008 8:31 am

И аз много се радвам за Братя Коен. Най-накрая уважиха труда им.

За Борн пък нямам думи просто. Все пак има повече Оскари от всички останали без Старите кучета. :shock: Вярно че са от тъпите, но това нява да попречи да сложат на корицата но ДВД-то - носител на 3 Оскара.

Много се зарадвах че Джуно взе поне едно Оскарче. :yay: Жалко за Елън Пейдж. :cry: Въпреки че трябва да видя първо французойката за да мога да преценя обективно.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Feb 26, 2008 10:11 am

Пък на мен това ми беше най-клишираната и бозава от петте песни. И не, тия на Енчантед до една силно не ми харесаха на церемонията, освен може би Happy Working Song в началото. Негърската пък беше неква... учебна... Но просто тая беше зле.
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 26, 2008 10:31 am

Лошото на песните от Енчантед е че ако не са в комплект със сценките от филма не са толкова въздействащи. Опитвам се да си представя как са се почуствали пичовете от филма след три номинации в една категория и без Оскар. :shock:

На стария Джони кога ще му дадат Оскар най-накрая? :evil:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Feb 26, 2008 10:39 am

Когат си го заслужи, да речем...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 26, 2008 10:41 am

хаха, последното е ячко.

Иначе нека продължим да дискутираме изключително ВАЖНИЯ оскар за ПЕСНА..... :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 26, 2008 10:45 am

Roland wrote:Когат си го заслужи, да речем...
Номиниран е три пъти вече. Да не говорим пък за колко страхотни роли не са го и номинирали даже. :(

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 26, 2008 10:47 am

Стига си повтарял като развален грамофон...Джони Деп и трите пъти беше номиниран с хора, срещу който НЕ МОЖЕ да спечели да си стъпи на главата (макар че за Файндинг Невърленд дори не знам защо ВЪОБЩЕ беше там милият). Може да не съм гледал Ще се лее кръв, но съм още в тих ужас от 5-секундния откъс на Дей-Луис на самите Оскари, представям си какво е по принцип...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 26, 2008 10:59 am

Нямам какво да кажа против ДДЛ. Наистина откъса, който пуснаха, беше брутален. Баси тоя човек просто няма право да е толкова гениален актьор. 8-)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 26, 2008 11:03 am

Мен повечето откъси в главна мъжка ми харесаха.

За сметка на това силно се издразних на поддържащата женска, момиченцето от Атоунмънт къртеше мивки.
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Feb 26, 2008 11:05 am

Е Тилда Суинтън е Драматична все пак, а и има много добри роли. Не я знам как е в Майкъл Клейтън, но момиченцето от Атоунмънт изобщо не е още от тоя калибър...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 26, 2008 11:09 am

well, jennifer hudson anyone..
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Feb 26, 2008 11:11 am

...е черна и дебела. Има смекчаващи обстоятелства. Тая година пък даваха тенденциозно на европейци, не знам що... и песен, и актриса, а май и още имаше.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 26, 2008 11:15 am

Тилда Суинтън винаги ми е харисвала като актриса - още от Младия Адам. Да не говорим че в Нарния беше едно от много малкото хубави неща. Ролята и в Константин също беше яка. 8-)