- Spoiler: show
Oscars!
Не съм съгласен, че няма изненада. Може би няма изненада в това, че Даниел Дей Луис е чисто и просто гениален актьор или че братя Коен имат най-добрия адаптиран сценарий евър (четох един километражен пост на имдб с паралела книга-филм)...За актрисата въобще не го отчитам като изненада, защото не съм гледал филма и мисля да поправя тази грешка още утре. За песента - спечели тази, която ме накефи най-много на самата церемония. И да, гледал съм Енчантед и филмът е много хубав както и песните в него. Само че тази ги бие и не излъчва прекалено много "мюзикъловидност".
ИМА ОБАЧЕ ИЗНЕНАДА в това, че беше награден най-много филмът, който е най-трудно смилаем дори за интелигентни маси. Че беше награден филм, който огромен процент от хората по принцип ще отхвърлят просто защото е "далеч от тях като тема" или е "поредният филм за гангстери". Обаче след днес няма как да не го гледат and that's the beauty of it.
Супер щастлив съм за тези Оскари и ги гледах с огромен кеф. Хавиер Бардем просто ме напълни от кеф, на всеки оскар на Кучетата съм викал с пълно гърло с голяма опасност от пресипване, за което дълбоко НЕ съжалявам.
ИМА ОБАЧЕ ИЗНЕНАДА в това, че беше награден най-много филмът, който е най-трудно смилаем дори за интелигентни маси. Че беше награден филм, който огромен процент от хората по принцип ще отхвърлят просто защото е "далеч от тях като тема" или е "поредният филм за гангстери". Обаче след днес няма как да не го гледат and that's the beauty of it.

Супер щастлив съм за тези Оскари и ги гледах с огромен кеф. Хавиер Бардем просто ме напълни от кеф, на всеки оскар на Кучетата съм викал с пълно гърло с голяма опасност от пресипване, за което дълбоко НЕ съжалявам.

И аз много се радвам за Братя Коен. Най-накрая уважиха труда им.
За Борн пък нямам думи просто. Все пак има повече Оскари от всички останали без Старите кучета.
Вярно че са от тъпите, но това нява да попречи да сложат на корицата но ДВД-то - носител на 3 Оскара.
Много се зарадвах че Джуно взе поне едно Оскарче.
Жалко за Елън Пейдж.
Въпреки че трябва да видя първо французойката за да мога да преценя обективно.
За Борн пък нямам думи просто. Все пак има повече Оскари от всички останали без Старите кучета.

Много се зарадвах че Джуно взе поне едно Оскарче.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Лошото на песните от Енчантед е че ако не са в комплект със сценките от филма не са толкова въздействащи. Опитвам се да си представя как са се почуствали пичовете от филма след три номинации в една категория и без Оскар.
На стария Джони кога ще му дадат Оскар най-накрая?

На стария Джони кога ще му дадат Оскар най-накрая?

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Стига си повтарял като развален грамофон...Джони Деп и трите пъти беше номиниран с хора, срещу който НЕ МОЖЕ да спечели да си стъпи на главата (макар че за Файндинг Невърленд дори не знам защо ВЪОБЩЕ беше там милият). Може да не съм гледал Ще се лее кръв, но съм още в тих ужас от 5-секундния откъс на Дей-Луис на самите Оскари, представям си какво е по принцип...