Ице, разбираме, че много стабилно си се вманиачил по сериала, но моля те недей да ставаш сляп за недостатъците му.passer-by wrote:А филър нали като "пълнеж" трябва да се разбира?
За мен "пълнеж" по отношение на един сериал е нещо отрицателно, нещо излишно, а не смятам, че имаше излишни неща в трети сезон, нито впрочем в предишните два![]()
Не виждам нищо лошо в развиването на персонажите отвреме-навреме

И да, определено в ДЕТАЙЛИ си спомням нещо, което съм гледал преди ЕДНА ГОДИНА...
Все пак да напиша няколко конкретни неща по спомен:
-Серията с оправянето на кораба, който им прави газта или минералите или каквото беше там, но беше на свършване и пратиха чийф Тиръл при някви миньори...аре няма нужда, е бати уърлдбилдинга.
-ВСИЧКИ серии с тегобите на силоните и нон-стоп изключително дразнещото им говорене в неразбираеми гатанки, на които и сценаристите не им знаят отговора...В сравнение с тези дивотии репликата на силона от края на Рейзър беше просто ясна като зората баси...(добре, очевидно не се сещам за хубаво сравнение с ясна. "ясна като небето" е хубаво...АМА кое небе?)
-Драмите на Болтар при престоя му при Силоните....
Та това е горе-долу, което ме вади извън релси в трети сезон. Иначе да, Батълстарът мачка и е наистина великолепен, но не е като да е перфектен. Да си призная към средата на трети сезон имах епизоди на компа, които гледах по месец след като бяха излезли....Което за един див фен на сериала може да говори само за стабилен спад в качеството му. Добре, че беше процесът накрая.