Heroes V
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- RRSunknown
- Elder God
Никакъв смисъл няма да се играят старите кампании с правилата от Tribes of the east- толкова се изменят нещата че кампаниите се опорочават. Много ми е интересно как някой ще мине мисиите на некротата които са замислени и направени за армия от хиляди скелети при положение че по новите правила си крайно ограничен от към бройка
, a пък мисиите на Warlocka стават твърде елементарни с новите единици.

- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Всъщност на мен ми е за картите, не толкова за кампаниите, защото тези рандъм карти поне при мен не работят много добре. След като създава 4-5 минути една extra large карта се наложи да чакам по 2 минути на компютър да си изкара хода по неясни причини. Едва ли компютъра ми е много слаб, защото дадените карти + кампаниите се играят без проблеми и не отнема толкова време в досадно чакане. Особено в началото, след като аз си изиграя хода за отрицателно време да седя и да чакам 4 минути за 2 компютъра е доста изнервящо.
Иначе видях на този сайт проекти с модове за добавяне на огромно количество нови същества, но в момента в който пробвах да си направя рандъм карта, в която уж те ще бъдат включени играта даде грешка и ме изхвърли...Въобще като цяло развивам искрено раздразнение от всякакви модове, които уж ти правят играта по-приятна, но след прехвърлянето на файлове, стартирането на игри от друг апликейшън и накрая ти дава грешка...не мерси. 180 същества са прилична цифра и не са ми омръзнали.
Иначе видях на този сайт проекти с модове за добавяне на огромно количество нови същества, но в момента в който пробвах да си направя рандъм карта, в която уж те ще бъдат включени играта даде грешка и ме изхвърли...Въобще като цяло развивам искрено раздразнение от всякакви модове, които уж ти правят играта по-приятна, но след прехвърлянето на файлове, стартирането на игри от друг апликейшън и накрая ти дава грешка...не мерси. 180 същества са прилична цифра и не са ми омръзнали.

- RRSunknown
- Elder God
Брат, не прави грешката да си слагаш модове на Tribes of the east- само ще се прецакаш. Има бая време до еквивалента на Wake of Gods. В Tribes има много карти , рандъм картите си действат а има за сваляне и от нета само карти. Аз лично играя medium-large карти за мулти и скирмиши. Extra large не виждам смисъл да се играе освен ако не играете 2 на 2 мулти.
- armageddon
- Forsaken