Само за протокола - това, че някой реагира по -емоционално, не означава, че някой друг веднага трябва да отвори лайновоза и да го облее. Ако тема с определен тип заглавие те ядосва, правилната политика е да я игнорираш

.
Иначе и да гадаем и да не гадаем, няма значение - 50/50 е. Щото пича така, както може и да е бил опукан заради някаква мръсна сделчица, така може и заради книгите да е било, щото със всяка следваща става все по - интересно....... Няма значение всъщност. И да бучим, и да не бучим, тия дето знаят истината са малко, а единствения, склонен да говори (независимо истина или лъжа) вече е ъхъм....... неспособен да го прави.
Ние обаче сме свикнали, че всеки е черен и противното е недоказуемо, и лайновозката е винаги готова да отиде до дестинацията си и да облее някого. Забравяме нещо от сорта на "За мъртвите или добро или нищо" и друг един момент - колцина са изчели книжките на въпросния покойник? Щото мисля, че всякакви коментари са излишни без изпълняването на преди-малко-запитано-зададения обджектив.
Да, книгите му може да са писани с користно щеславни идеи, или пък именно от разкаяние - без да познаваш лично някого не можеш да кажеш. Трудно е да си обективен в такава ситуация така или иначе, и мисля, че истината е някъде там, но къде........ Ако е бил поредното мафиотче, дето си е играело игрички - какво толкова, получил си го е. Царство му небесно и да му бъде простено.
Но някак си ми се ще да вярвам, че е другият - разкаялият се, тръгнал на война с някакви илюзии, че може да се пребори със Змея..... Ей тъй, просто за да убедя себе си, че хората в Татковината все още стават за нещо. И подозирам, че не само аз имам подобна нужда.
Именно ЗАТОВА се вдигна целия шум.....
- Spoiler: show
- Като чуят "Крали Марко" някои хора, дълбаещи, тъжни според мене мене, се сещат за оня предател от еди-къде си и прочее и прочее.....
Пък аз се сещам за крилати реплики като "Муса, я му поръси на тоя главата с брашно и ми подай боздугана!" или пък си представям какво се случва с белите кадъни на Караибрахим Бесния..... И някак.... ми става едно такова топло и хубаво отвътре......