Бтв, теренът ви е бил малък
Форумно футболче
Moderator: Moridin
Махаххаххааа!!
Защо в повечето клипчета топката отива право към камерата и шибва оператора м/у очите, камерата се гаврътва драматично и следва блекаут? 
То си било много опасно да си спортен журналист.
едит: е нее, вижте шейсетката от клипоците (суровата намеса на страничния съдия)
не знам кой е правил едитинга, но дотук - злато 
То си било много опасно да си спортен журналист.
едит: е нее, вижте шейсетката от клипоците (суровата намеса на страничния съдия)
Last edited by shayhiri on Mon Jun 23, 2008 11:52 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мисля, че точно във фотодокументацията ясно се вижда, че НЕ Е гол.
Лизва се от външната страна на дясната греда и отива в аут. Така че победата ви е нелигитимна, но няма да ви дисквалифицираме от турнира, шото нямаме друг противник, нали.
Ма от друга страна, така пък директно чопваме Купата, още с първия мач...
Ма от друга страна, така пък директно чопваме Купата, още с първия мач...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не съм качил още 10-тина най-големите. Довечера, че сутринта ме домързя. Кой има да сваля да сваля че ше ги подменя, че няма место с тия.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Аз пък съм (навит), ма да не е соло хомоеротика.
Предполагам, че ше търсите други игрища тоа път, шото на онова се мразите с терена?
Предполагам, че ше търсите други игрища тоа път, шото на онова се мразите с терена?