Бтв, теренът ви е бил малък
Форумно футболче
Moderator: Moridin
Махаххаххааа!!
Защо в повечето клипчета топката отива право към камерата и шибва оператора м/у очите, камерата се гаврътва драматично и следва блекаут? 
То си било много опасно да си спортен журналист.
едит: е нее, вижте шейсетката от клипоците (суровата намеса на страничния съдия)
не знам кой е правил едитинга, но дотук - злато 
То си било много опасно да си спортен журналист.
едит: е нее, вижте шейсетката от клипоците (суровата намеса на страничния съдия)
Last edited by shayhiri on Mon Jun 23, 2008 11:52 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мисля, че точно във фотодокументацията ясно се вижда, че НЕ Е гол.
Лизва се от външната страна на дясната греда и отива в аут. Така че победата ви е нелигитимна, но няма да ви дисквалифицираме от турнира, шото нямаме друг противник, нали.
Ма от друга страна, така пък директно чопваме Купата, още с първия мач...
Ма от друга страна, така пък директно чопваме Купата, още с първия мач...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз пък съм (навит), ма да не е соло хомоеротика.
Предполагам, че ше търсите други игрища тоа път, шото на онова се мразите с терена?
Предполагам, че ше търсите други игрища тоа път, шото на онова се мразите с терена?