Spoiler *full* Malazan
Ми това звучи най-логично някакси. Щото аз с боунхънтъри мога да свържа още само Имасите, ама не върви те да са боунхънтъри, нали си имат достатъчно кокали под ръка
Конкретната история от HoC може да свършва, но е ясно, че на малазанците им предстоят още доста сблъсъци за запазване цялостта на Империята, а тази войска предполагам ще е едно от основните звена в предстоящите кампании.

Някои преположения с леки спойлери(за нечелите ХоЧ) за подправка:
Ако събитията в шеста се развиват не директно след 4, а няколко годинки по-късно, може да стане доста интересно, тъй като ще видим порасналия Grub(ама и име), превръщащ се в Първи Меч; даже може и Колтейн риборн + завърналия се Dujek и прехваления Greymane.
Край на спойлера.
Ми за кампанията в Корелри казаха, доколкото си спомням, че е "in shatters", а за наште всеки разправяше, че са сред последните сили на империята.
Ако събитията в шеста се развиват не директно след 4, а няколко годинки по-късно, може да стане доста интересно, тъй като ще видим порасналия Grub(ама и име), превръщащ се в Първи Меч; даже може и Колтейн риборн + завърналия се Dujek и прехваления Greymane.
Край на спойлера.
Ми за кампанията в Корелри казаха, доколкото си спомням, че е "in shatters", а за наште всеки разправяше, че са сред последните сили на империята.
Корелри е субконтинентът на Джакуруку (което, както помним...), обаче нямам идея къде е. Аз не мога още категорично да си навържа Севън Ситис, Дженабакис и Куон Тали, ти ме буташ по други места :) Нямам идея и къде са земите на Летерите и Едурите, а също и Ассейл.
Засега успшях да акумулирам идеята, че Севън Ситис е едно огромно, тлъсто "Г" с къса долна част и дебела горна, като в сгъвката нейде се намира Куон Тали, а вдясно на горната част е Дженабакис, така че хоризонталната част на континената минава между него и Куон тали. За континента на Едурите казаха, че се намирал долу вляво от Дженабакис, което означава, мамка му, или Куон Тали, или нещо ОЩЕ по-далеч, или че аз нищо не съм схванал. Другите континенти идея нямам.
КАРТААААА!!!
Засега успшях да акумулирам идеята, че Севън Ситис е едно огромно, тлъсто "Г" с къса долна част и дебела горна, като в сгъвката нейде се намира Куон Тали, а вдясно на горната част е Дженабакис, така че хоризонталната част на континената минава между него и Куон тали. За континента на Едурите казаха, че се намирал долу вляво от Дженабакис, което означава, мамка му, или Куон Тали, или нещо ОЩЕ по-далеч, или че аз нищо не съм схванал. Другите континенти идея нямам.
КАРТААААА!!!
And you can't dance with a devil on your back...
Хъх, леко в тъча са континентите наистина. Едурски трябва да е много далеч от Севън Ситис, щото нали е бил неква далечна колония на Първата Империя. Като излезе Енциклопедия Малазаника би трябвало да си има карта. А може и нарочни да ни обърква ериксон, че да не можем много да критикуваме, след такава тотална обърквация:)