Аман от Spam (Part X)
Moderator: Moridin
true true 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
Кучета >>> котки ени дей.
Гледала съм доста и от двете през годините и вече знам със сигурност, че повече котка НЯМА да си взема.
Тъпи са, дерат, пикаят навсякъде, реват без причина постоянно, съсипват ти мебелите и правят един тон други унищожителни глупости.
Кучетата понамирисват ако не ги изкъпеш по-дълго време, но в общи линии простотиите си ги правят само докато са малки или разгонени.
Гледала съм доста и от двете през годините и вече знам със сигурност, че повече котка НЯМА да си взема.
Тъпи са, дерат, пикаят навсякъде, реват без причина постоянно, съсипват ти мебелите и правят един тон други унищожителни глупости.
Кучетата понамирисват ако не ги изкъпеш по-дълго време, но в общи линии простотиите си ги правят само докато са малки или разгонени.
- RRSunknown
- Elder God
Е кажи ми в кой дом няма "техника с кабели", освен ако твоето определение не е някакво по-специфично. Не е като всяка котка да е кабелоунищожител.
На моят котарак поне кабелите са му интересни като "плячка" само ако някои ги дърпа.

На моят котарак поне кабелите са му интересни като "плячка" само ако някои ги дърпа.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- RRSunknown
- Elder God
Бе ненам, кучето на едни познати на инат баш препикало... разклонителя дет е включена уредбата и плазмата.
Ма кучето е по приятна компания, ма в блок е тегаво, ся особено с разходките на дъжда.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Добре са си тия с къщи и двор
Секва менажерия ме си перкат. Имам един познат дет си има кошер на балкона на блока в надежда 

- RRSunknown
- Elder God
Ми не е, баш кошер си е. Ненам как се оправя с комшиите и къф мед праят само