Аман от Spam (Part X)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Sep 25, 2008 2:54 pm

бтв заклевам се, тези клипчета с котката всичките са верни!
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Sep 25, 2008 3:02 pm

Разправяй ми, днес ме вдигна в пет сутринта да я храня...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 25, 2008 4:01 pm

true true :x
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Devoted of Slaanesh
Paragon

Post by Devoted of Slaanesh » Thu Sep 25, 2008 5:04 pm

Ghibli wrote:Разправяй ми, днес ме вдигна в пет сутринта да я храня...
Ще ме дигне, ама такъв шут де и дам че...
Имам кучета разбира се :wink:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Sep 25, 2008 5:10 pm

Мдам, то щото никое куче никога не е вдигало собственика си на пожар, защото му се иска да подуши малко зелена тревичка... Хубу де, не *всяко* куче, ама то и с котките не е винаги :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 25, 2008 5:13 pm

Котката поне рядко има навика да вие срещу луната в 3 през нощта и да лае пронизително :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Sep 25, 2008 5:23 pm

Кучета >>> котки ени дей.
Гледала съм доста и от двете през годините и вече знам със сигурност, че повече котка НЯМА да си взема.
Тъпи са, дерат, пикаят навсякъде, реват без причина постоянно, съсипват ти мебелите и правят един тон други унищожителни глупости.

Кучетата понамирисват ако не ги изкъпеш по-дълго време, но в общи линии простотиите си ги правят само докато са малки или разгонени.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 25, 2008 5:29 pm

Аз само отбелязах за шума, иначе докато има техника с кабели у дома всякакъв проект за котки се отхвърля- кучето поне може да го научиш да не пипа :)
А най- добре да си го гледаш навън в колибка по всички стандарти, както прави вуйчо ми с ротвайлера.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Sep 25, 2008 6:06 pm

Е кажи ми в кой дом няма "техника с кабели", освен ако твоето определение не е някакво по-специфично. Не е като всяка котка да е кабелоунищожител. ;)

На моят котарак поне кабелите са му интересни като "плячка" само ако някои ги дърпа.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 25, 2008 6:13 pm

моите кабели са повече от нормалното :) не е само телевизор и компютър :) а от наблюденията ми някои котки обожават да ловят висящи неща.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 25, 2008 6:15 pm

Бе ненам, кучето на едни познати на инат баш препикало... разклонителя дет е включена уредбата и плазмата. :roll: Ма кучето е по приятна компания, ма в блок е тегаво, ся особено с разходките на дъжда.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 25, 2008 6:18 pm

Е аз кучето го държа навън- в къщата ми влизат само хора и рибки

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 25, 2008 7:58 pm

Добре са си тия с къщи и двор :metal: Секва менажерия ме си перкат. Имам един познат дет си има кошер на балкона на блока в надежда :mrgreen:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 25, 2008 9:12 pm

Xellos wrote:Добре са си тия с къщи и двор :metal: Секва менажерия ме си перкат. Имам един познат дет си има кошер на балкона на блока в надежда :mrgreen:
КОШЕР! OMG кажи че това е някъкъв вид майтап :shock:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 25, 2008 10:22 pm

Ми не е, баш кошер си е. Ненам как се оправя с комшиите и къф мед праят само :shock: