да, филмчето е добро
а за снощния Нексус, само на няколко пъти исках да екзекутирам танка си, в останалите случаи - цялото парти
честно казано на първия бос много, много не разбрах, че е дотърчала и компания... само дето битката с него ми се стори безкрайна и се чудих дали ни е достатъчно дпс-то на партито... на дамата с разтроената самоличност дмж беше поносим... то за друид-хилър до 3к мас-дмж не е драма, та проблем не срещнах...
пулването, докато кротко си пия беше малко непредвидено, щото не можеш да бъфкаш в дървесна форма, а още нямам навика първо да стана на дръвче, пък тогава да седна да пия и в първия момент скочих, натискайки клавиш 2, а то нищо не става, после затърсих де ми е листото да се трансформирам, щото се паникьосах, че ще ми умре танка и накрая порядъчно му набих канчето, задето е така припрян
за това, дето ме оставихте по пътя за 3-тия бос да ме убие цяло голямо дърво барабар с 2 китки, хич няма да го коментирам, щото там всички бяхте за бой!! и си се щурахте неориентирано, вместо кротко да си избирем 2-3 дървета по пътя, а Танче да си ги скинне за хубава билка, ама нейсе...
обаче това със слийпването ме убиваше

и даже нашия танк възпитано ми вика "триъгълника - слийп, ако може"... ако можело! че то всеки друид го може бре! пък аз съм дисциплиниран друид и като ми се каже "този - слийп" и само козирувам и изпълнявам
и какво става - селектнала съм си аз танка в дръвчева форма да го лекувам, ама той междувременно ми маркирал дракон за приспиване... че и дракона на майната си, а мойте приспивателни умения хем са на каст, хем имат 30 ярда рейндж... пулват те групата, аз селектвам бързо триъгълника, търча да съм близо до него да го слийпна, самия каст ме вади от дръвче-форма, после влизам пак в нея и селектвам танка, за да започна каст за хийлинг... танка, логично, вече е с преполовен живот... но можеше и по-зле да е.... в това време чета в партито извинения от хънтъра, че ми разбудил дракона... абеее, напразно цялата гимнастика...
няма лошо друидите да слийпват, ама ако са дпс или танкове... танк-друид може така и да пулне, щото и без това ще трябва да държи агрото, а за муункина или котката ще е просто леко закъснение за дпс-ване, което не е драма, ама като е хилър, това може и да ви уайпне...
но като цяло аз съм си доволна от танка си

ще ме води и в други инстанси